به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) از اصفهان؛ احمدرضا رئیس زاده با اشاره به برداشت انگور از سطح ۶ هزار و ۱۲۰ هکتار باغات بارور استان اصفهان از نیمه مرداد ماه اظهار داشت: پیشبینی میشود میزان برداشت انگور استان اصفهان با توجه به وضعیت مطلوب آب به حداکثر میزان خود در سالهای اخیر برسد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان کرد: برداشت محصول انگور تا نیمه مهرماه ادامه دارد و به ۷۰ هزار تن خواهد رسید.
وی به سطح ۶ هزار و ۲۷۵ هکتاری اراضی انگور در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: ۶ هزار و ۱۲۰ هکتار از باغات انگور استان اصفهان بارور هستند.
وی عمده ترین انواع انگور در استان اصفهان را عسگری، مهره و سیاه معرفی کرد و گفت: بخش عمده انگور تولیدی استان اصفهان به مصرف تازهخوری میرسد و بخش کمتری برای مصرف تهیه انواع کشمش، شیره و سرکه انگور میرسد.
خبرنگار: مدینه صابری