به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) از اصفهان، سید کسری بابائی با اعلام این خبر اظهار داشت: کشت زیره سبز از اوایل آذر آغاز و تا پایان آذر ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مبارکه بیان کرد: میزان بذر مصرفی حدود ۸۰۰ گرم در هکتار است که به صورت مستقیم در زمین اصلی کشت میشود.
وی با اشاره به اینکه در شرایط خشکسالی بعد از مرحله کاشت یک مرتبه آبیاری و سپس اسفندماه نوبت دوم آبیاری انجام میشود اذعان داشت: کشت زیره سبز به صورت دیم است.
بابایی از حساسیت زیره نسبت به علفهای هرز سخن گفت و با تاکید بر اینکه در کشت این محصول مبارزه با علفهای هرز به صورت وجین دستی انجام میشود متذکر شد: برداشت زیره در اوایل خرداد به صورت دستی آغاز میشود.
این مسئول گفت: کشت این گیاه با قیمت فروش حدود ۴۰ هزار تومان برای هر کیلو بسیار مقرون به صرفه است.
به گفته وی زیره سبز گیاه دارویی و ادویهای با طبع گرم و خشک و سرشار از ویتامین سی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. این گیاه خاصیت ضد نفخ داشته و در درمان پوکی استخوان و همچنین در لاغری تاثیر بسزایی دارد.