• امروز : دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - شوال - 1445
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024
1

۵۰ درصد محصولات تولیدی باید ارگانیک باشند

  • کد خبر : 10376
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۹
۵۰ درصد محصولات تولیدی باید ارگانیک باشند

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: ۵۰ درصد محصولاتی که تولید می‎شوند باید ارگانیک باشند. به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)  به نقل از ایسنا، محمدتقی توکلی، اظهار کرد: در برنامه پنجم توسعه یک قانون برای امنیت غذایی و غذای سالم داریم مبنی بر اینکه باید سلامت میزان مصرف […]

organic_produceنایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: ۵۰ درصد محصولاتی که تولید می‎شوند باید ارگانیک باشند.

به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)  به نقل از ایسنا، محمدتقی توکلی، اظهار کرد: در برنامه پنجم توسعه یک قانون برای امنیت غذایی و غذای سالم داریم مبنی بر اینکه باید سلامت میزان مصرف کود در کشت محصولات کشاورزی مدیریت شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه بر اثر افزایش میزان ازت و کودهای ازته، منابع آب زیرزمینی روز به روز کاهش یافته و میزان تولید محصولات کشاورزی و ازتی کاهش یافته است، اظهار کرد: این عوامل باعث شده کیفیت تولید کاهش و کیفیت محصولاتی نظیر سیب‎زمینی و پیاز پایین بیاید. همچنین مصرف کودها منجر به افزایش سرطان شده است.

توکلی ادامه داد: قانون‎گذار بر کشت محصولات ارگانیک تاکید دارد و مقرر کرده که استفاده از کودهای شیمیایی باید کاهش یابد.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس با تاکید بر اینکه استفاده از کودهای حیوانی و زیستی برای کشت محصولات کشاورزی ضروری است، تصریح کرد: تا زمانی که کودهای زیستی در دسترس همگان قرار نگرفته باید مصرف کودهای شیمیایی مدیریت شود.

وی گفت: هر کشاورزی که بتواند از کود و سموم استفاده نکند مورد حمایت‎های تشویقی وزارت جهاد کشاورزی قرار می‎گیرد.

توکلی با اشاره به اینکه در برنامه پنجم توسعه تصمیم گرفته شد که ۵۰ درصد محصولاتی که تولید می‎شوند ارگانیک باشند، خاطرنشان کرد: به دلیل بالا بودن قیمت کود زیستی (حیوانی) راندمان و بهره‎وری تولید کاهش می‎یابد؛ بنابراین این مهم عاملی شده که کشاورز رغبت نکند از کودهای زیستی استفاده کند.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس یادآور شد: باید وزارت جهاد کشاورزی روی مسئله امنیت غذایی و استفاده از کود در کشت‎ها نظارت و کنترل لازم را داشته باشد. همچنین با حمایت‎های وزارت جهاد کشاورزی، کشاورزان باید به تولید کشت‎های ارگانیک تشویق شوند و از آنان حمایت شود.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=10376

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.