• امروز : دوشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 28 - شوال - 1445
  • برابر با : Monday - 6 May - 2024
0

۳۰ میلیون سند حدنگاری اراضی ملی امسال صادر می شود

  • کد خبر : 9651
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶
۳۰ میلیون سند حدنگاری اراضی ملی امسال صادر می شود

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اهمیت و نقش اسناد حدنگاری (کاداستر) در پیشگیری از جرایم و تعدی به اراضی ملی گفت: ۳۰ میلیون سند حدنگاری امسال در کشور صادر خواهد شد. به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا، مسعود منصور […]

kadaster_hadnegar_naghshebardari_zamin_araziمعاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اهمیت و نقش اسناد حدنگاری (کاداستر) در پیشگیری از جرایم و تعدی به اراضی ملی گفت: ۳۰ میلیون سند حدنگاری امسال در کشور صادر خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا، مسعود منصور اظهار داشت: براساس برنامه در تلاش هستیم امسال ۳۰ میلیون سند کاداستر (حدنگاری) در کشور صادر شود که اجرایی شدن آن علاوه بر تامین اعتبار ویژه ، به تلاش و همت دست اندرکاران و تعامل مطلوب سایر دستگاهها بستگی دارد.

وی تصریح کرد: تاکنون ۱۳۵ میلیون هکتار از اراضی ملی کشور سند دار شده اند و حدود هشت میلیون هکتار دیگر از این اراضی فاقد سند هستند.

وی خاطرنشان کرد: دغدغه امروز و رویکرد اصلی حفاظت از منابع موجود طبیعی است که با سیاست گذاری و توزیع منابع اعتباری و انسانی و همچنین تعامل سایر دستگاهها و مسوولان در نقاط مختلف کشور اجرایی شود.

وی با تاکید به تاثیر پذیری متقابل حفاظت منابع و زمین از مسایل اقتصادی و اجتماعی و سیاسی کشور،خواستار تعامل دستگاههای مرتبط برای حفاظت از منابع طبیعی شد.

وی گفت:اولویت امسال حفظ و کاهش بستر و عوامل تخریب منابع طبیعی و زمین خواری است.

منصور افزود: افزود:بیش از ۱۰ محور از جمله ایجاد کمربند سبز حفاظتی، تامین سوخت جنگل نشینان به وی‍ژه با انرژی نو از جمله خورشیدی تلاش شده است با ارتقای کمیت و کیفیت، فراتر از سالهای گذشته گام برداریم.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به تاکیدات رهبری برای حفظ منابع طبیعی، اظهار داشت: رهنمودهای ایشان راهگشا و موجب افزایش انگیزه در این رابطه شده است.

وی افزود: به طور متوسط سالی ۲۵ تا ۲۸ هزار پرونده در خصوص تخلفات در حوزه منابع طبیعی تشکیل می شود که تولید ذغال، حمل غیر مجاز چوب، قطع درخت، چرای غیر مجاز و حمل محصولات غیر مجاز و برداشت از آن جمله است.

منصور ادامه داد: حدود ۴۰ درصد از این پرونده ها مربوط به تصرف اراضی است که بیش از ۱۱ هزار پرونده را شامل می شود.

وی در همین حال از نهایی شدن دستور العمل جدید برای زمین های ۱۰ هکتاری در سازمان جنگل ها خبر داد و گفت: با اجرای این دستورالعمل اهداف طرح های ۱۰ هکتاری محقق خواهد شد و مشکل این زمین ها نیز بر طرف می شود.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در ادامه با اشاره به وجود ۸۳ میلیون هکتار مرتع در کشور گفت: در سالهای گذشته به مرور زمان برخی از مراتع واگذار و برخی نیز از کارکرد مرتع خارج و به داخل محدوده حوزه اراضی شهری و یا روستاها ملحق شده است.

وی افزود: امروز شاهد حضور نزدیک به بیش از ۲ برابر ظرفیت مرتع دام در مراتع کشور هستیم که فقر مراتع را تشدید خواهد کرد و از طرفی طرح خروج دام از جنگل بر اساس سیاست قبلی موفقیت کمی داشته که باید با اجرای دقیق و کامل طرح شاهد موفقیت بیشتری باشیم.

براساس گزارش ها در پنج دهه اخیر به طور متوسط سالانه ۱۰۰هزار هکتار از جنگل های کشور تخریب شده اند و یا در بهترین حالت کیفیت خود را از دست داده اند.

اکنون وسعت جنگل های کشور ۱۴میلیون هکتار است.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=9651

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.