• امروز : جمعه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 25 - شوال - 1445
  • برابر با : Friday - 3 May - 2024
15

۱۸۰ هزار هکتار زمین به آبیاری نوین مجهز شد

  • کد خبر : 22482
  • ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۶
۱۸۰ هزار هکتار زمین به آبیاری نوین مجهز شد

مجری طرح سامانه های نوین آبیاری کشور با اشاره به بحران کم آبی در ایران اعلام کرد که ۱۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در کشور سال گذشته به سیستم های آبیاری نوین مجهز شد. به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از  ایرنا؛ عباس زارع روز یکشنبه درحاشیه نشست تخصصی توانمندی های کشور در هوشمند […]

مجری طرح سامانه های نوین آبیاری کشور با اشاره به بحران کم آبی در ایران اعلام کرد که ۱۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در کشور سال گذشته به سیستم های آبیاری نوین مجهز شد.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از  ایرنا؛ عباس زارع روز یکشنبه درحاشیه نشست تخصصی توانمندی های کشور در هوشمند سازی آبیاری که در کرج به گفت: پارسال ۳۰۲ هزار هکتار زمین کشاورزی برای اجرای طرح آبیاری نوین در دستور کار قرار گرفت که ۱۸۰ هزار به بهره برداری رسید و ۱۲۲ هزار هکتار باقی مانده در دست تجهیز قرار دارد.
وی بیان داشت: طبق مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید سالانه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی آبی کشور زیر پوشش طرح توسعه سامانه های نوین آبیاری قرار گیرد.
زارع با اشاره به اولویت دولت برای تامین آب، غذای سالم و حفظ اکوسیستم اظهار کرد: به همین منظور بایستی سیاست وبرنامه ریزی ها به گونه ای باشد که بتوان برمبنای شاخص های بهره وری و با لحاظ کردن حفظ منابع آب و خاک، تولید پایدار محصولات کشاورزی را برای کشور داشته باشیم.
وی اضافه کرد: به همین منظور، بهترین و مناسب ترین روش این است که از دانش و فناوری روز دنیا استفاده کنیم تا به اهداف افزایش بهره وری، حفظ محیط زیست و منابع آب و خاک برسیم.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح سامانه های نوین آبیاری اظهار داشت: توسعه روش های نوین آبیاری از سال های گذشته با تاکید مقام معظم رهبری و نگاه ویژه دولت در دستور کار قرار گرفته است.
وی در ادامه به هوشمند سازی سامانه های نوین آبیاری اشاره کرد و گفت: اکنون تلاش ها بر استفاده از روش های نوین آبیاری و بهره گیری از ظرفیت های دانشگاهی و موسسه های تحقیقات فنی و مهندسی معطوف شده است.
زارع با اشاره به اینکه هدف اصلی از هوشمند سازی آبیاری، تامین نیاز آبی گیاه در زمان، مکان و اندازه مناسب است، خاطرنشان کرد: در مدیریت هوشمند آبیاری می توان با حداقل مصرف آب حداکثر تولید را با حفظ اکوسیستم و محیط زیست داشته باشیم.
وی ادامه داد: در زمانی که کشور با بحران آب مواجه است، هوشمند سازی آبیاری موجب می شود تا از هدر روی آب جلوگیری شود ضمن آنکه میزان تولید افزایش می یابد.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=22482

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.