• امروز : یکشنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 27 - شوال - 1445
  • برابر با : Sunday - 5 May - 2024
10

یارانه امسال تهیه نهال میوه های گرمسیری سه برابر شد

  • کد خبر : 22931
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۲
یارانه امسال تهیه نهال میوه های گرمسیری سه برابر شد

مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی میزان پرداخت یارانه تهیه نهال درختان میوه گرمسیری در سال ۱۳۹۶ را ۲۵۶ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: امسال ۷۳۵ میلیون تومان به این امر اختصاص یافته است. به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مسعود […]

مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی میزان پرداخت یارانه تهیه نهال درختان میوه گرمسیری در سال ۱۳۹۶ را ۲۵۶ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: امسال ۷۳۵ میلیون تومان به این امر اختصاص یافته است.
به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مسعود لطیفیان افزود: یارانه به نهال انبه، چیکو، کنار و گواوا اختصاص می یابد.
لطیفیان تولید امسال محصولات گرمسیری را ۱۷۹ هزار و ۸۷۶ تن پیش بینی کرد و گفت: امسال برآورد تولید موز ۱۰۰ هزار تن، انبه ۴۳ هزار و ۲۰۹ تن، کنار ۲۱ هزار و ۹۱۹ تن، چیکو ۳۳۱۴ تن، گواوا ۸۹۲۲ تن، پاپایا ۳۵۰ تن، نارگیل ۵۷۲ تن و سایر میوه های گرمسیری ۱۴۸۲ تن است.
پارسال نزدیک به ۱۹۲ هزار و ۱۲۳ تن میوه گرمسیری از ۴۵۳ هزار هکتار باغ کشور برداشت شد.
وی ادامه داد: اصلاح و نوسازی باغ های محصولات گرمسیری را با استفاده از ارقام تجاری در دست اقدام داریم و در این زمینه هشت رقم تجاری انبه از هند و پاکستان و یک رقم تجاری آناناس وارد کردیم.
این مسوول از الگوی بررسی فنی و اقتصادی تولید گلخانه ای آناناس و طرح توسعه چیکو و کنار به عنوان طرح های توسعه ای باغ های میوه گرمسیری نام برد و ادامه داد: در طرح توسعه محصولات گرمسیری در سواحل مکران، تولید انبه در چهار هزار هکتار و موز در ۲۵۰۰ هکتار پیش بینی شده است.
لطیفیان از واردات سالیانه ۱۳ میلیون دلار انبه از پاکستان، هند، فیلیپین و اکوادور خبر داد و گفت: بازاررسانی میوه های گرمسیری به سختی انجام می شود و بنابراین باید همزمان با توسعه این باغ ها، صنایع فرآوری نیز گسترش یابد.
وی اجرای روش های آبیاری تحت فشار، استفاده از سایبان در باغ، استفاده از مواد آنتی استرس و کشت ارقام مقاوم به خشکی و شوری را از اقدام ها برای کاهش اثر خشکسالی برشمرد.
در سه ماهه نخست امسال ۱۴۱ هزار و ۱۳۹ تن موز به ارزش ۱۳۷ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۴۴۲ دلار وارد کشور شد.
بخش قابل توجهی از این ارقام مربوط به ثبت سفارش هایی است که پیش از فروردین امسال انجام شده بود.
پارسال نیز بیش از ۵۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات موز از کشور خارج شد.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=22931

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.