به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)؛ حدود ۲۱ میلیون کشاورز در ۴۵۲ شهرستان چین، به مدت ۱۰ سال، توصیههای علمی دانشمندان برای توسعه پایدار روشهای کشاورزی مانند کاهش استفاده از کود، را به کار بستند که نتیجه آن افزایش ۱۲٫۲ میلیارد دلاری صنعت کشاورزی در این کشور بوده است.
۴۶ دانشمندان در دانشگاه کشاورزی چین بر روی کاهش استفاده از کود در چین مطالعه میکنند چرا که مصرف نیتروژن کشاورزان چینی حدود ۴ برابر میانگین جهانی است، که این مقدار اثرات زیستمحیطی زیادی را به همراه دارد. به این منظور از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵ بر روی ۱۳ هزار زمین کشاورزی برنج، ذرت، گندم و غیره تحقیقاتی صورت گرفته است که طی آن زمانبندی مراحل کشاورزی، تراکم محصولات، میزان کود، میزان آبیاری و حتی میزان نور خورشید بسته به تغییرات جوی به صورت متغییر مورد بررسی قرار گرفته است. پس از این آزمایشها نتایج تحقیقات در اختیار کشاورزان قرار گرفته است که به عنوان مثال کاهش ۲۰ درصدی استفاده از نیتروژن و افزایش تراکم محصولات از توصیههای دانشمندان بوده است.
در طول سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۵ دانشمندان با برگزاری کارگاههای مختلف و ارائه راههای بهینه، سعی در بهبود شرایط داشتهاند. Cui سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه کشاورزی چین میگوید “در ابتدا کشاورزان به پیشنهادات ما شک داشتند، ولی در طول زمان اعتماد آنها جلب و بهبود وضعیت برای آنها مشهود شد.” به لطف این تحقیقات صنعت کشاورزی در کشور چین، حدود ۳۳ میلیون افزایش تولید غلات، ۱٫۲ میلیون تن کاهش مصرف نیتروژن، و ۷۹٫۳ میلیون یوان افزایش درآمد داشته است./جهان سبز- میلاد ذوقی