به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) ؛ عبدالرسول جوکار با اشاره به اینکه مراحل مختلف تولید این محصول در شهرستان به صورت کاملا مکانیزه بوده افزود: پیش بینی می شود بالغ بر ۳۰۰ هزار تن علوفه تولید و برداشت شود.
وی ابراز کرد؛ با توجه به شرایط آب و هوایی شهرستان و به منظور کاهش خسارت ناشی از سرما زدگی محصول، ارقام ماکزیما،ال جی ،سیمون و ۷۰۴ و … استفاده می گردد.که از نیمه اردیبهشت ماه کشت آغاز و تا پایان تیرماه ادامه دارد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شهرستان قطب دامداری می باشد و شرایط مناسب جهت تولید محصولات زراعی و دامی، بر لزوم خودکفایی و اهمیت تولید علوفه در شهرستان تاکید و افزود: با تولید نباتات علوفه ای درشهرستان از جمله یونجه و ذرت علوفه ای می توان نیاز علوفه دامداری های موجود در شهرستان، و بخشی از نیازاستان را نیزتاًمین کرد.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان کوار
کشت ذرت علوفه ای در مزارع کوار در حال انجام است
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان کوار از کشت ذرت علوفه ای شهرستان در سطح بیش از ۵هزار هکتار خبر داد.
لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=30957
- ارسال توسط : محمدحسن حاجی زاده
- 113 بازدید
- بدون دیدگاه