به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)؛ عبدالرسول جوکار با بیان اینکه روند برداشت پیاز از اواسط اردیبهشت در شهرستان کوارآغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: برداشت از مزارع کشت نشایی که زود کاشت هستند آغاز شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۸۵ درصد از مزارع پیاز با دستگاه های بذرکار و مابقی به صورت نشایی و دستی کشت شده است، اظهار کرد: کشت نشایی افزایش بهره وری از منابع تولید خصوصاً آب، کاهش بیش از ۵۰ درصدی میزان مصرف بذر و افزایش قابل توجه تولید و یکنواختی محصول را به همراه دارد.
او ابراز کرد: محصول پیاز شهرستان کوار علاوه بر فروش در بازارهای داخلی، به کشورهای حوزه خلیج نیز صادر می شود
کاشت ۱۳۰۰ هکتاری پیاز در کوار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از کاشت بالغ بر ۱۳۰۰ هکتاری پیاز در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود بیش از ۶۵ هزار تن محصول از این مزارع برداشت و روانه بازار شود.
- ارسال توسط : محمدحسن حاجی زاده
- 101 بازدید
- بدون دیدگاه