به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)؛ محمد حسین ترابی اظهار کرد : با توجه به شرایط اقلیمی شهرستان برداشت گل محمدی از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز تا اواسط خرداد ماه ادامه دارد ، و در سال زراعی جاری بیش از ۱۸۰ تن گل تر تولید شده که بیشتر به صورت غنچه برداشت و بعد از خشک شدن به فروش می رسد.
این مقام مسئول تصریح کرد: از عمده مشکلات توسعه گل محمدی در شهرستان نبود کارگر ماهر برداشت محصول است چون برداشت این محصول تنها به روش سنتی و دستی انجام می گردد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوانات در پایان افزود یک واحد سنتی تولید عرقیات نیز در زمینه خرید گل به صورت تر در شهرستان فعال می باشد و سالانه بیش از ۱۰ تن عرقیات تولید و راهی بازار مصرف می نماید.