• امروز : دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - شوال - 1445
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024
41

ورود توت فرنگی نوبرانه مازندران به بازار

  • کد خبر : 25830
  • ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۹
ورود توت فرنگی نوبرانه مازندران به بازار

همزمان با نخستین برداشت توت فرنگی در شهرستان جویبار ، این میوه بهاری با قیمت مناسب برای کشاورز وارد بازار استان مازندران شده است. به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN)، برداشت محصول توت فرنگی در مازندران همه ساله از نیمه دوم فروردین آغاز می شود و تا پایان خرداد ادامه می یابد و طبق […]

همزمان با نخستین برداشت توت فرنگی در شهرستان جویبار ، این میوه بهاری با قیمت مناسب برای کشاورز وارد بازار استان مازندران شده است.

به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN)، برداشت محصول توت فرنگی در مازندران همه ساله از نیمه دوم فروردین آغاز می شود و تا پایان خرداد ادامه می یابد و طبق بررسی های صورت گرفته قیمت توت فرنگی نوبرانه در بازار استان اکنون کیلویی ۳۵هزار تومان است.
طبق آمار جهاد کشاورزی ،مازندران با سطح زیر کشت یکهزارو ۵۰۰ هکتار پس از استان کردستان رتبه دوم تولید توت فرنگی را در کشور دارد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از نخستین برداشت نوبرانه توت فرنگی استان از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت:  امسال ۲۲۰ هکتار از مزارع جویبار به کشت توت فرنگی اختصاص یافت که پیش بینی می شود ۲ هزار و ۲۰۰ تن محصول تولید شود.

غلامرضا سعیدی به افزایش ۶۰ درصدی سطح زیر کشت توت فرنگی نسبت به سال گذشته اشاره کرد و افزود:  تغییر کشت از سنتی به روش های نوین سبب شد تا با استفاده از عملیات تقویت خاک ، پوشش پلاستیک روی زمین و اصلاح بذر در ۹۵ درصد مزارع، علاوه بر افزایش میزان تولید و زودرس کردن برداشت ،کیفیت تولید نیز بالا برود.

وی بالا رفتن کیفیت تولید و ماندگاری محصول توت فرنگی را از مزایا کشت نوین برشمرد و اظهار داشت: برداشت انبوه  این محصول بهاره مازندران تا ۱۰ روز آینده آغاز می شود.

این کارشناس کشاورزی مازندران به اهمیت رعایت مقولات بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: کشاورزان باید علاوه بر رعایت فاصله و به کار گیری کارگران بومی حتما  از دستکش هنگام برداشت استفاده کنند.بابلسر ،جویبار و آمل بیشترین سطح زیر کشت توت فرنگی استان مازندران را دارند.
از یک بوته توت فرنگی تا سه مرحله برداشت می شود و متوسط برداشت توت فرنگی در هر هکتار ۱۰ تن است.
توت فرنگی میوه ای است که هر چه بیشتر نور آفتاب دریافت کند، رنگش قرمزتر، مزه اش شیرین تر، کیفیتش بیشتر و خوش طعم تر می شود.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=25830

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.