• امروز : جمعه - ۲۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1445
  • برابر با : Friday - 17 May - 2024
3

واکنش یک مقام مسئول به سرطان‌زا بودن پارافین

  • کد خبر : 4189
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۰

معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست. یحیی ابطالی در گفتگو با مهر در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر استفاده از واکس پارافین در محصولاتی مانند مرکبات و سیب و خطر سرطان زا بودن این ماده، اظهار […]

معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
یحیی ابطالی در گفتگو با مهر در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر استفاده از واکس پارافین در محصولاتی مانند مرکبات و سیب و خطر سرطان زا بودن این ماده، اظهار داشت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و هیچ مشکلی هم ندارد.

وی تصریح کرد: پارافین سرطان‌زا نیست و صادرات سیب در تمام دنیا با پوشش پارافین انجام می‌شود ضمن اینکه استفاده از این محصول در شرایط و دز توصیه شده مشکلی ایجاد نمی‌کند.

معاون سازمان حفظ نباتات در پاسخ به این پرسش که برخی توصیه می‌کنند هنگام خوردن سیب پوست آن کنده شود، آیا این کار لزوما باید انجام شود؟ گفت: این توصیه بدی نیست اما اصل قضیه که همان پارافین است نیز مشکلی ندارد.

سیب ایرانی نیازی به استفاده از واکس ندارد
با توجه به کیفیت مناسب سیب ایرانی، نیازی به استفاده از واکس روی این محصول با هدف افزایش ماندگاری نیست، ضمن اینکه ایران سالانه حدود ۳۰۰ هزار تن سیب محصول به کشورهای دیگر صادر می‌کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، پیرو مسایل مطرح شده در خصوص استفاده از واکس برای میوه سیب در کشور، وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در ایران از این واکس برای سیب استفاده نمی‌شود.

براساس این گزارش با توجه به کیفیت مناسب سیب ایرانی و شرایط اقلیمی مناسب برای پرورش این محصول که موجب تولید محصول با کیفیت مناسب و مدت ماندگاری بالا می‌شود، نیازی به استفاده از واکس روی محصول سیب با هدف افزایش ماندگاری نیست.

علاوه بر این، ایران یکی از کشورهای مهم صادر کننده سیب در دنیا است و سالانه به طور متوسط حدود ۳۰۰ هزار تن از این محصول به کشورهای دیگر صادر می شود ؛تاکنون گزارشی در خصوص ارجاع محصول صادراتی به کشور به دلیل استفاده از واکس میوه ارائه نشده است.

در صورت ضرورت استفاده از واکس میوه، استفاده از انواع توصیه شده توسط مراجع ذی‌ربط بلامانع است که در این راستا، انواع واکس برای میوه‌هایی مانند پرتقال استفاده می‌شود.

همچنین موردی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، در صورت مربوط بودن به ایران و صحت موضوع، واکس طبیعی خود میوه سیب است که به صورت طبیعی روی محصول وجود دارد و هیچ ضرری برای انسان ندارد.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=4189

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.