فرماندار شهرستان گلپایگان گفت: با ایجاد کارخانه اسانس و صنایع تبدیلی از خام فروشی گلمحمدی باید جلوگیری شود که تولید نیز رونق بگیرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) از اصفهان؛ حسین یارمحمدیان اظهار داشت: در حالیکه ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان گلپایگان زیر کشت گلمحمدی است، برنامه داریم در دو فاز کشت این محصول به یک هزار هکتار افزایش پیدا کند.
فرماندار شهرستان گلپایگان بیان داشت: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب کشاورزان گلپایگانی به کاشت گلمحمدی ترغیب شدهاند که با یک برنامهریزی در دراز مدت میتوانیم با شهرستان کاشان هم تراز باشیم.
وی با بیان اینکه بکارگیری کارگران تبعه دیگر کشورها در گلپایگان ممنوع است گفت: با یک برنامهریزی در برداشت گلمحمدی نیروی بومی بکارگیری شد و کشاورزان نیز در برداشت محصولات نیروی بومی به کار گیرند.
وی با بیان اینکه در بازدید از قمصر متوجه شدم که گلمحمدی گلپایگان به قمصر صادر میشود، تأکید کرد: با همکاری جهادکشاورزی گلپایگان برای جلوگیری از خام فروشی گلمحمدی به دنبال راهاندازی صنایع تبدیلی و اسانس گلمحمدی در شهرستان هستیم.
خبرنگار: مدینه صابری