• امروز : شنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 11 - ذو القعدة - 1445
  • برابر با : Saturday - 18 May - 2024
27
رییس سازمان حفظ نباتات:

قرنطینه عامل پایداری صادرات محصولات کشاورزی است

  • کد خبر : 28424
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۵
قرنطینه عامل پایداری صادرات محصولات کشاورزی است

رییس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: قرنطینه، اصل نخست حفظ و پایداری صادرات محصولات کشاورزی است.

به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN)؛ «کیخسرو چنگلوایی» افزود: حوزه حفظ نباتات بسیار مهم است و با قرنطینه می‌توان از ورود و خروج آفات و بیماری های گیاهی جلوگیری کرد.

وی، توفیقات در صادرات را گره خورده به قرنطینه و حفظ نباتات دانست و اظهار داشت: قرنطینه انسانی ساده‌تر از قرنطینه گیاهی است، زیرا قرنطینه نباتی دائمی و بسیار حساس است.

رییس سازمان حفظ نباتات کشور، نخستین اشتباه را آخرین اشتباه در بخش قرنطینه برشمرد و خاطرنشان‌کرد: با حجم صادراتی که در کشور برای محصولات کشاورزی داریم، باید در بخش قرنطیه که به‌شدت برای ما مهم است، دقت را افزایش دهیم.

به گفته چنگلوایی، ارزیابی در جهان فقط هنگام تحویل نیست، بلکه همه فرآیند کاشت، داشت و برداشت مورد توجه قرار می‌گیرد.

طبق آمارها عملیات ردیابی آفت های قرنطینه خارجی در ۹ ماهه امسال  در سطحی افزون بر ۷۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور با نظارت دفتر پایش و تحلیل خطر سازمان و با تعیین برش‌های استانی مربوطه انجام شد.

طی مدت مذکور روی بیش از  ۱۸ میلیون محموله پیاز گیاهان زینتی وارداتی و بیش از یک‌هزار تن محموله غدد بذری سیب زمینی وارداتی  ضوابط قرنطینه‌ای اعمال شد.

در ۹ ماهه سال ۹۹ مجوز  ۴۹ کلینیک گیاه‌پزشکی با هدف استفاده از توانمندی بخش خصوصی در انجام امورات قرنطینه گیاهی صادر و تمدید شد.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=28424

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.