• امروز : دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - شوال - 1445
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024
5
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی اصفهان:

فعالیت بیش از ۸ بازار تخصصی آبزیان و ۱۲ واحد فرآوری در اصفهان

  • کد خبر : 25042
  • ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۱
فعالیت بیش از ۸ بازار تخصصی آبزیان و ۱۲ واحد فرآوری در اصفهان

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، با اشاره به عرضه ۳۵ گونه آبزیان به بازار مصرف استان اصفهان، گفت: بیش از ۸ بازار تخصصی آبزیان و ۱۲ واحد فرآوری این محصول، در استان فعال است. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) از اصفهان، حمیدرضا عباسی، اظهار کرد: در حال حاضر، بیش از […]

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، با اشاره به عرضه ۳۵ گونه آبزیان به بازار مصرف استان اصفهان، گفت: بیش از ۸ بازار تخصصی آبزیان و ۱۲ واحد فرآوری این محصول، در استان فعال است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) از اصفهان، حمیدرضا عباسی، اظهار کرد: در حال حاضر، بیش از ۸ بازار تخصصی آبزیان و ۱۲ واحد فرآوری در استان فعالیت می‌کنند و در مجموع ۳۵ گونه آبزیان در شهر اصفهان عرضه و به مصرف مردم می‌رسد و بخشی از آبزیان نیز به سایر استان‌ها و حتی کشورهای منطقه صادر می‌شود.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، بیان کرد: در حالیکه مصرف متوسط جهانی حدود ۲۰ تا ۲۱ کیلوگرم است، میزان مصرف این تولیدات در ایران، نصف است.
عباسی با بیان اینکه اقدامات انجام شده در سطح استان اصفهان موجب شده  مصرف سرانه آبزیان از حدود ۲ کیلوگرم در دهه ۷۰ به بیش از ۱۰ کیلوگرم در شرایط کنونی برسد، تصریح کرد: مصرف آبزیان یکی از راه‌های اصلی تأمین پروتئین جامعه است.
وی با اعلام این خبر که تلاش‌ها برای افزایش سرانه مصرف ماهی یکی از بزرگترین وظایف سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در سبد غذائی خانوار است، اظهار کرد: از جمله انواع شیلات این استان می‌توان به ماهیان گرمابی، سردآبی، زینتی، خاویاری و سایر آبزیان مانند زالو، اشاره کرد.
عباسی، ماهی قزل‌آلا را یکی از محبوب‌ترین ماهیان سردآبی استان اصفهان برشمرد و اضافه کرد: است، گفت:  تولید سالانه ماهیان زینتی در استان اصفهان، بیش از ۶۷ میلیون قطعه، است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: اصفهان در تولید بچه ماهی قزل‌آلا با بیش از ۵۰ میلیون قطعه تولید از استان واردکننده بچه ماهی به استانی صادرکننده تبدیل شده است.
وی از تولید سالانه بیش از ۹ هزار و ۳۵۳ تن تولید در استان اصفهان، خبر داد و تأکید کرد: در مجموع بیشترین تولید ماهیان خوراکی مربوط به ماهیان سردآبی است که بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ تن تولید را شامل می‌شود.
عباسی یادآور شد: بهداشت و بیماری‌های آبزیان، بیمه، روش‌های نوین تولید و تجهیزات جدید از جمله اموری است که در شیلات استان باید به آن توجه شود.
این مدیر با بیان اینکه تلاش و همت تولیدکنندگان و مدد گرفتن از دانش و تکنولوژی و برنامه‌ریزی مدیریت شیلات استان، به رشد خوب در تولید شیلات منجر شده است، گفت: ماهیان خوراکی و ماهیان زینتی از جمله تقسیم‌بندی شیلات استان اصفهان است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه یکی از اهداف مدیریت شیلات استان، توسعه فرهنگ مصرف آبزیان است، گفت: در این راستا، اقدامات گسترده‌ای شکل گرفته که از آن جمله می‌توان به برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های مختلف در سطح استان اشاره داشت.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در پایان بیان کرد: برای هرکدام از تولیدکنندگان، برنامه‌های خاصی داریم و به همین منظور گردهمایی بزرگ آبزی‌پروران سردآبی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان، برگزار شد.
خبرنگار: مدینه صابری

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=25042

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.