رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: عشایر ۲۵ درصد پروتئین مصرفی کشور را تولید می کنند.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا؛ کرمعلی قندالی شامگاه شنبه در آغاز دوره آموزش بودجه بندی عملیاتی عشایر که در جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: عشایر در سه سال گذشته تولید گوشت گوسفندی خود را از ۱۵۰ هزار تن به ۱۹۵ هزار تن افزایش داده اند.
وی با بیان اینکه عشایر حدود هشت درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند، اظهار کرد: جمعیت عشایری حدود ۳۰ درصد از دام سبک ایران را در اختیار دارد.
وی اعلام کرد: درصدد هستیم طرح های جامع ارتقای سواد و بهبود شاخص های بهداشت و درمان عشایر را اجرا کنیم.
قندالی با اشاره به رشادت های عشایر در محافظت از امنیت کشور بیان کرد: عشایر غیور امنیت ۱۵ هزار نقطه کشور را به خوبی تامین می کنند.
آذربایجان غربی دارای بیش از ۱۵ هزار خانوار عشایری است که این عشایر با داشتن یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحد دامی، سالانه ۲۵ درصد فرآورده دامی استان از جمله ۱۵ هزار تن گوشت قرمز، ۵۰ هزار تن شیر، سه هزار تن پشم و مو و مقدار متنابهی کشک و روغن را تولید و به بازار مصرف عرضه می کنند.
عشایر ۲۵ درصد پروتئین کشور را تولید می کنند
رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: عشایر ۲۵ درصد پروتئین مصرفی کشور را تولید می کنند. به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا؛ کرمعلی قندالی شامگاه شنبه در آغاز دوره آموزش بودجه بندی عملیاتی عشایر که در جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: عشایر در سه سال گذشته تولید گوشت گوسفندی خود را […]
- ارسال توسط : سردبیر
- 334 بازدید
- بدون دیدگاه