• امروز : شنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 11 - ذو القعدة - 1445
  • برابر با : Saturday - 18 May - 2024
2

عشایر ۲۵ درصد پروتئین کشور را تولید می کنند

  • کد خبر : 16445
  • ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۸
عشایر ۲۵ درصد پروتئین کشور را تولید می کنند

رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: عشایر ۲۵ درصد پروتئین مصرفی کشور را تولید می کنند. به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا؛ کرمعلی قندالی شامگاه شنبه در آغاز دوره آموزش بودجه بندی عملیاتی عشایر که در جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: عشایر در سه سال گذشته تولید گوشت گوسفندی خود را […]

رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: عشایر ۲۵ درصد پروتئین مصرفی کشور را تولید می کنند.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا؛ کرمعلی قندالی شامگاه شنبه در آغاز دوره آموزش بودجه بندی عملیاتی عشایر که در جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: عشایر در سه سال گذشته تولید گوشت گوسفندی خود را از ۱۵۰ هزار تن به ۱۹۵ هزار تن افزایش داده اند.
وی با بیان اینکه عشایر حدود هشت درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند، اظهار کرد: جمعیت عشایری حدود ۳۰ درصد از دام سبک ایران را در اختیار دارد.
وی اعلام کرد: درصدد هستیم طرح های جامع ارتقای سواد و بهبود شاخص های بهداشت و درمان عشایر را اجرا کنیم.
قندالی با اشاره به رشادت های عشایر در محافظت از امنیت کشور بیان کرد: عشایر غیور امنیت ۱۵ هزار نقطه کشور را به خوبی تامین می کنند.
آذربایجان غربی دارای بیش از ۱۵ هزار خانوار عشایری است که این عشایر با داشتن یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحد دامی، سالانه ۲۵ درصد فرآورده دامی استان از جمله ۱۵ هزار تن گوشت قرمز، ۵۰ هزار تن شیر، سه هزار تن پشم و مو و مقدار متنابهی کشک و روغن را تولید و به بازار مصرف عرضه می کنند.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=16445

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.