• امروز : دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - شوال - 1445
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024
4

ضریب امنیت غذایی کشور به ۸۷ درصد رسید

  • کد خبر : 24925
  • ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۵
ضریب امنیت غذایی کشور به ۸۷ درصد رسید

به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN)؛ معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: با اقدامات انجام شده در دولت یازدهم، ضریب امنیت غذایی کشور اکنون به ۸۷ درصد رسیده است. حسن عنایتی در مراسم معرفی مدیر جدید تعاون روستایی مازندران در ساری افزود: دولت تدبیر و امید در چند سال اخیر […]

به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN)؛ معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: با اقدامات انجام شده در دولت یازدهم، ضریب امنیت غذایی کشور اکنون به ۸۷ درصد رسیده است.

حسن عنایتی در مراسم معرفی مدیر جدید تعاون روستایی مازندران در ساری افزود: دولت تدبیر و امید در چند سال اخیر توانست وضعیت تعرفه ای محصولات کشاورزی را به نفع تولید کنندگان بدرستی اصلاح و از واردات بی رویه و لجام گسیخته محصولات کشاورزی جلوگیری کند.

وی توضیح داد: دولت از یک سو با تعیین قیمت های منصفانه برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی و اعلام بموقع آن سبب ایجاد شور و نشاط و امید در کشاورزان شد و از سوی دیگر با اقدام برای تامین نهاده های مورد نیاز کشاورزان شامل کود، بذر، ادوات مکانیزه، کاهش سود تسهیلات و غیره زمینه افزایش تولید محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی را از محل تولید داخل فراهم کرده است.

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران هدایت، حمایت و نظارت را از وظایف این سازمان دانست و گفت: تعاون روستایی در تمامی مراحل تولید تا مصرف در کنار شهروندان است.

عنایتی با اشاره به  فعالیت حدود هفت هزار شبکه، اتحادیه و تعاونی ها در کشور، افزود: چهار میلیون و ۵۰۰ هزار  بهره بردار عضو و سهامدار تعاون روستایی هستند که در سطوح ملی، استانی و شهرستانی فعالیت دارند.

وی  با بیان این که در ۶ ماهه امسال پنج میلیون و ۲۰۰هزار تن انواع محصولات کشاورزی توسط تعاون روستایی به عنوان مباشرت خرید انجام شده است،بیان داشت: در حال حاضر بیش از سه میلیون تن ظرفیت انبار به صورت مکانیزه در اختیار سازمان تعاون روستایی است.

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران رویکرد این سازمان را جلوگیری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده محصولات کشاورزی دانست و توضیح داد: همسو با این رویکرد توجه به تهیه بذور اصلاح شده انواع محصولات کشاورزی باید مورد توجه قرار بگیرد.

عنایتی گفت: امسال بیش از ۳۱ درصد بذور اصلاح شده غلات و ۵۰ درصد دانه های روغنی کشور در سطح شبکه تعاونی‌های روستایی و کشاورزی تکثیر و تدارک شد.

وی  با اعلام این نکته که تا کنون حدود  یکهزار تن بذر هیبرید کلزای ارقام بهاره در کشت و صنعت شهید رجائی خوزستان با کیفیت مطلوب، تولید، فرآوری، بسته بندی شده است گفت: این بذر ها در اقصی نقاط کشور در حال توزیع است.

مازندران نقطه امید کشاورزی کشور 

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از مازندران به عنوان نقطه امید کشاورزی کشور نام برد و به اهمیت تولید برنج دراین استان به عنوان محصول استراتژیک اشاره کرد و افزود: تولیدات قابل توجه این استان در انواع آبزیان، گوشت مرغ، مرکبات و  گل و گیاه اهمیت امنیت غذایی را دوچندان کرده است.

وی به سهم ۱۱درصدی ارزش افزوده بخش کشاورزی مازندران در سطح ملی اشاره کرد و بیان داشت: به همین دلایل وزارت جهاد کشاورزی از مازندران به عنوان نقطه امید کشاورزی کشور یاد می کند  و باید به این نقطه از شمال کشور توجه ویژه شود.

سالانه۷ میلیون تن در مازندران محصولات زراعی و باغی تولید می شود که ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن آن را محصولات زراعی تشکیل می دهند./ ایرنا

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=24925

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.