• امروز : چهارشنبه - ۲۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1445
  • برابر با : Wednesday - 15 May - 2024
3

ضرورت جلوگیری از مصرف سموم سرطان‌زا در محصولات کشاورزی

  • کد خبر : 12827
  • ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
ضرورت جلوگیری از مصرف سموم سرطان‌زا در محصولات کشاورزی

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه باید با مدیریت تلفیقی روش‌های خاصی را ابتداع کنیم تا از گسترش علف‌های هرز جلوگیری شود، گفت: در ایران باید کارهایی صورت گیرد که از سموم سرطان‌زا در کلیه محصولات کشاورزی جلوگیری شود. به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایسنا، اسکندر […]

sam_somoom_shimiyaye_sampashi_2رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه باید با مدیریت تلفیقی روش‌های خاصی را ابتداع کنیم تا از گسترش علف‌های هرز جلوگیری شود، گفت: در ایران باید کارهایی صورت گیرد که از سموم سرطان‌زا در کلیه محصولات کشاورزی جلوگیری شود.

به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایسنا، اسکندر زند، روز سه شنبه در همایش ششمین همایش بین‌المللی علوم علف‌های هرز ایران اظهار کرد با توجه به مقالات، تنوع در مدیریت علف‌های هرز در نگاه به آینده نیاز به فناوری جدید داریم تا کشاورزان با هزینه پایین‌تری از سموم بهتری استفاده کنند.

وی ادامه داد: در مدیریت علف‌های هرز در پنج سال گذشته خطاها و زیان‌های زیادی داشته‌ایم که با توجه به عصر تکنولوژی نیاز به علف‌کش‌های جدیدی داریم.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به اینکه نیاز به دانش و زمان داریم که با علف‌های هرز مبارزه و مقابله کنیم، تصریح کرد: با توجه به بحث خشکسالی در ایران علف‌های هرز زیاد پیشرفت می‌کنند و مدیران محققان و کشاورزان علاقه‌ای به اجرایی شدن طرح‌های جدید برای علف‌کش‌ها نشان نمی‌دهند.

زند ادامه داد: باید با مدیریت تلفیقی روش‌های خاصی را ابتداع کنیم تا از گسترش علف‌های هرز جلوگیری و گسترش گیاهان مقاوم ایجاد شود.

وی یادآور شد: در حال حاضر هیچ علف‌کش جدیدی تا حدود ۲۰ سال دیگر نداریم چون گیاهان به علف‌کش‌ها مقاوم شده‌اند.

معاون وزیر کشاورزی، گفت: مهم‌ترین اصل و سیاست که در کشور باید ایجاد شود مدیریت تلفیقی است.

زند افزود: کشاورزان به بلند مدت فکر نمی‌کنند و با توجه به این معضلات ضررهای زیادی به آب خاک و گیاهان موجود می‌زنند.

وی تاکید کرد: در ایران باید کارهایی صورت گیرد که از سموم سرطان‌زا در کلیه محصولات کشاورزی جلوگیری شود.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به فعالیت‌های انجمن علمی علوم علف‌های هرز ایران تصریح کرد: انجمن از ابتدای تاسیس حدود ۷۰۰ نفر عضو دارد، که امسال نیز ۱۰۰ نفر عضو شده‌اند.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=12827

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.