• امروز : شنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 26 - شوال - 1445
  • برابر با : Saturday - 4 May - 2024
2

صادرات شتر زنده بجای گوشت، مطالبه فعالان آن در سیستان و بلوچستان

  • کد خبر : 13437
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۹
صادرات شتر زنده بجای گوشت، مطالبه فعالان آن در سیستان و بلوچستان

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: صادرات شتر زنده همچون گذشته به دیگر نقاط کشور به جای کشتار و بعد ارسال گوشت قرمز، مطالبه جدی پرورش دهندگان آن در استان است. به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)؛ به نقل از ایرنا؛ محمدرضا بندانی افزود: سیستان و بلوچستان با ۷۲ هزار […]

shotor_damمدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: صادرات شتر زنده همچون گذشته به دیگر نقاط کشور به جای کشتار و بعد ارسال گوشت قرمز، مطالبه جدی پرورش دهندگان آن در استان است.
به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)؛ به نقل از ایرنا؛ محمدرضا بندانی افزود: سیستان و بلوچستان با ۷۲ هزار نفر شتر رتبه نخست کشور را در کار پرورش شتر به خود اختصاص داده است به طوری که از ۱۴۰ هزار نفر شتر کشور نصف آن در این استان وجود دارد.
وی ادامه داد: مراتع و دشتهای مناطق مختلف بلوچستان به ویژه ایرانشهر و دلگان، شهرستانهای شمالی استان و میرجاوه مهمترین زیستگاه شتر بومی سیستان و بلوچستان محسوب می شوند.
وی اظهار داشت: در گذشته شترهای وارداتی از کشورهای افغانستان و پاکستان پس از گذراندن دوره ۱۴ روزه قرنطینه با دریافت مجوز از سازمان دامپزشکی برای کشتار به استانهای دیگر ارسال می شد اما از اردیبهشت سال گذشته با دستور دامپزشکی کل کشور مجوز صادرات شتر زنده از استان به دیگر نقاط کشور لغو و تنها گوشت آن صادر می شود.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به اینکه متاسفانه گوشت شتر بعد از گذشت زمان کوتاهی رنگ آن تیره شده و دیگر بازار پسندی مورد نظر را نداشته و از سویی از نظر اقتصادی کشتار در استان در مقایسه با کشتار در دیگر نقاط کشور به صرفه نیست بر این اساس یکی از مهمترین مطالبه و در خواست فعالان این استان و مسئولان استانی صدور مجدد مجوز صادرات شتر زنده به دیگر نقاط کشور است.
استان سیستان و بلوچستان به سبب همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان ظرفیت واردات دام از این کشورها را دارد این در حالی است که دامپروری سنتی و نیمه صنعتی نیز در این استان رواج دارد، بر همین اساس قرار بود سالانه ۵۰ هزار تن گوشت مورد نیاز کشور از این استان تامین شود.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=13437

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.