فرماندار شهرستان آران و بیدگل با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی کشت در این شهرستان با توجه به خشکسالی و کمآبی گفت: سطح زیر کشت محصولاتی مانند زعفران و گیاهان دارویی بر اساس افق ۱۴۰۴ در این شهرستان به تدریج افزایش خواهد یافت.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) از اصفهان؛ اسماعیل بایبوردی اظهار داشت: در شرایط کنونی تولید سالانه زعفران شهرستان ۴۰ کیلوگرم است که تلاش میشود، تولید زعفران و گیاهان دارویی کم آببر به پنج برابر این میزان برسد.
فرماندار شهرستان آران و بیدگل بیان داشت: از جمله مزیت نسبی و اهمیت زعفران از نظر تولید، سطح زیر کشت، اشتغالزایی و همچنین قابلیت درآمدزایی بالا است و همین مزایاست که کارشناسان و مسئولان را بر آن داشته است که با حمایتهای بیشتر از کشاورزان، کشت و تولید زعفران را در این منطقه افزایش دهند.
وی نیاز زعفران به آب را اندک دانست و اضافه کرد: سطح زیرکشت و تولید زعفران هر ساله از افزایش قابل توجهی در این شهرستان برخوردار بوده است.
خبرنگار: مدینه صابری
فرماندار آران و بیدگل:
سطح زیر کشت محصولات کم آببر در آران و بیدگل افزایش مییابد
فرماندار شهرستان آران و بیدگل با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی کشت در این شهرستان با توجه به خشکسالی و کمآبی گفت: سطح زیر کشت محصولاتی مانند زعفران و گیاهان دارویی بر اساس افق ۱۴۰۴ در این شهرستان به تدریج افزایش خواهد یافت.
لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=26377
- ارسال توسط : مدیرکل اخبار
- 308 بازدید
- بدون دیدگاه