• امروز : یکشنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - شوال - 1445
  • برابر با : Sunday - 28 April - 2024
40
سخنرانی پیش از خطبه ها؛ رئیس سازمان دامپزشکی:

خودکفایی در حوزه فرآورده‌های خام دامی

  • کد خبر : 24446
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۰
خودکفایی در حوزه فرآورده‌های خام دامی

به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN)، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعهگفت: به لطف پیروزی انقلاب اسلامی، اکنون در حوزه فرآورده‌های خام دامی خودکفا هستیم این در حالی است که پیش از انقلاب، ما در این حوزه وارد کننده بوده ایم.  آقای علیرضا رفیعی پور  افزود: همزمانی هفته دامپزشکی و […]

به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN)، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعهگفت: به لطف پیروزی انقلاب اسلامی، اکنون در حوزه فرآورده‌های خام دامی خودکفا هستیم این در حالی است که پیش از انقلاب، ما در این حوزه وارد کننده بوده ایم.
 آقای علیرضا رفیعی پور  افزود: همزمانی هفته دامپزشکی و نیروی انتظامی را به مرزبانان سفیدپوش امنیت غذایی و سبزپوشان امنیت اجتماعی تبریک می‌گویم و به مناسبت چهاردهم مهرماه روز ملی دامپزشکی به نمایندگی از ۴۰ هزار نفر از نیروی‌های دامپزشکی، بهداشت عمومی، امنیت غذایی، امنیت اقتصادی و همچنین تجارت بین المللی در خدمت نمازگزاران عزیز و ملت شریف ایران باشم.
وی گفت: در حوزه امنیت، سازمان دامپزشکی وظیفه دارد از بیش از یکصد و ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه دامی کشور که دایمی و مولد است حراست کند. در کشاورزی و سرمایه دامی هرچه توسعه ایجاد شود قطع به یقین ما به نیت اصلی خود که بستن چاه‌های نفت است خواهیم رسید.
آقای رفیعی پور ادامه داد: در حوزه امنیت غذایی، سازمان دامپزشکی وظیفه دارد سلامت کیفیت و بهداشتی بودن غذای مردم را تضمین کند چرا که بیش از ۸۰ درصد سه وعده غذایی مردم پروتئین حیوانی است که باید کیفیت و امنیت مردم در این زمینه تأمین شود تا آن را مصرف کنند.
وی گفت: تولید بیش از ۱۵ میلیون تن گوشت قرمز، آبزیان، تخم مرغ، عسل و شیر، مسئولیت مهمی را در حوزه امنتی غذایی به عهده سازمان دامپزشکی می‌گذارد.
رئیس سازمان دامپزشکی تصریح کرد: در حوزه سلامت معتقدیم هیچگاه سلامت رخ نمی‌دهد مگر اینکه اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی صورت گیرد و سازمان دامپزشکی وظیفه صد درصد بهداشتی و پیشگیرانه را با کنترل و ریشه کنی بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام برعهده دارد.
وی تأکید کرد: در حوزه سلامت دامی کشور، بیش از ۶۰ سال است که این حوزه، صنعتی شده و تا قبل از پیروزی انقلاب، ما در حوزه فرآورده‌های خام دامی و همچنین محصولات دامی، وابسته به واردات بودیم، اما به لطف انقلاب و با توجه به توسعه همه جانبه سازمان دامپزشکی کل کشور، هم در حوزه علمی و هم دانشگاهی و هم از در حوزه تجهیزات و نیروی انسانی که به صورت تخصصی در این حوزه کار می‌کنند به لطف الهی مدیریت بهداشتی به کمیته مدیریت تولید و مدیریت تولید از بهره وری بالاترین ارزش افزوده را برخوردار بوده است و همچنین در حوزه امنیت غذایی اقداماتی صورت گرفته تا محصولات تولیدی کشور در بازار داخلی و همچنین در عرصه بین المللی عرضه شود.
رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور افزود: در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی به وزارت جهاد کشاورزی به دو واژه مهم توجه شده است؛ ۱ ـ​ موضوع بهره وری، ۲ ـ امنیت غذایی که در این زمینه با افتخار اعلام می‌کنم پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، زحمات همکاران ما در سازمان دامپزشکی کل کشور باعث شده تا ما اکنون در سطحی از کمیت و کیفیت تولید فرآورده‌های خام دامی باشیم که به خودکفایی و خوداتکایی در حوزه فرآورده‌های خام دامی رسیده است.
آقای رفیعی پور گفت: سازمان دامپزشکی کل کشور در سال رونق تولید که متأسفانه با سال تحریم‌های دشمنان مقارن شد موفق گردید تا در مقابله جنگ اقتصادی همه تلاش خود را صرف کمک به رزمندگان حوزه تولید قرار دهد تا با کنترل بیماری‌ها و همچنین تأمین نهاده‌های پشتیبان از جمله واکسن، دارو، مواد بیولوژیک، مکمل‌ها و ریزمغذی‌ها جنگ اقتصادی را که دشمنان قصد داشتند به سود خود تمام کنند اعلام می‌کنم که ما در سال تحریم ها، رونق تولید را شاهد بودیم.
وی افزود: همکاران ما در سازمان دامپزشکی کل کشور در حوادث غیرمترقبه مثل سیل و زلزله در سال گذشته با کنترل بیماری‌های دامی مشترک انسان و دام، از خسارت قابل جبران پیشگیری کردند.
رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور بیان کرد: از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سال ۹۵ و ۹۶ و بیماری تب برفکی در سال ۹۴ و ۹۵ همه اطلاع دارند اگر بیش از یک سال دیگر این بیماری‌ها ادامه پیدا می‌کرد اکنون کشور ما در حوزه‌های شیر و تخم مرغ وارد کننده بود، اما همکاران من در سازمان دامپزشکی کل کشور با تلاشی که انجام دادند این دو طغیان مهم بیماری آفت پرندگان و تب برفکی کنترل شد و ما در حوزه تولید شیر، تولید گوشت و تخم مرغ به شرایط صادرات رسیدیم.
وی اضافه کرد: بیماری‌های مشترک انسان و دام می‌تواند هر ساله خسارات جبران ناپذیری به کشور وارد کند، اما همکاران من در سازمان دامپزشکی کشور شبانه روز تلاش می‌کنند تا این بیماری‌ها تحت کنترل باشد تا خدای ناکرده به مرحله طغیان نرسد. باید بدانیم مسئولیت بی نظیر و کم نظیر دامپزشکی به راحتی محقق نمی‌شود مگر اینکه همه دستگاه‌های حاکمیتی کشور در سه قوه به سازمان دامپزشکی کل کشور کمک کنند و اگر امروز ما در زمره سازمان‌های موفق هستیم به سبب کمک حاکمیت و هر سه قوه در جمهوری اسلامی ایران است که با توجه به مسئولیت‌های حیاتی این سازمان می‌باشد.
آقای رفیعی پور در پایان گفت: به مردم توصیه می‌کنم در حوزه حفظ بهداشت عمومی، ​ بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، بیماری‌هایی است که بر اساس رفتار شهروندان اتفاق می‌افتد و شهروندان با عمل به توصیه‌های بهداشتی می‌توانند از بروز شیوع یک بیماری خطرناک مشترک انسان و دام و یا یک بیماری دامی جلوگیری کنند. از مردم می‌خواهم تا خودشان را در این زمینه مسئول بدانند و به خانواده ها، همسایگان و مردم کمک کنند تا در کنترل و پیشگیری بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام پیشرو باشیم./صدا و سیما
لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=24446

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.