• امروز : دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - شوال - 1445
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024
10
استاد آکادمی جنگل شناسی چین :

جلوگیری از ورود گرد و غبار امکان پذیر است

  • کد خبر : 22398
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۲
جلوگیری از ورود گرد و غبار امکان پذیر است

استاد پایش بیابان زایی و آکادمی جنگل شناسی چین تصریح کرد: جلوگیری از ورود گرد و غبار و سد کردن راه نفوذ ریزگردها شدنی است. به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا، پروفسور ایمینگ فنگ در حاشیه آیین افتتاحیه دومین همایش بین المللی گرد و غبار در دانشگاه ایلام گفت: یکی از راه های […]

استاد پایش بیابان زایی و آکادمی جنگل شناسی چین تصریح کرد: جلوگیری از ورود گرد و غبار و سد کردن راه نفوذ ریزگردها شدنی است.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا، پروفسور ایمینگ فنگ در حاشیه آیین افتتاحیه دومین همایش بین المللی گرد و غبار در دانشگاه ایلام گفت: یکی از راه های مقابله با پدیده گرد وغبار ابجاد دیوار یا فنس کشی در نوار مرزی و یا کاشت درختان و گیاهان است تا اثر این ریزگردها کاهش یابد.
وی افزود:بعضی از کشورها کانون تولید ریزگرد هستند و برخی کشورها با اینکه منشا تولید نیستند اما از ورود گرد و غبار به داخل خاک خود تاثیر می پذیرند.
ایمینگ فنگ تاکید کرد: منشا کانون های گرد و غبار بایددر نقاط مختلف دنیا شناسایی شود و راه های نوین علمی و عملی برای مهار و کنترل ریزگردها ایجاد و بکارگیری شود تا از ورود این پدیده به جو زمین و آلودگی هوا جلوگیری شود.
استاد پایش بیابان زایی چین گفت: می توان از این ریزگردها استفاده های دیگری کرد به عنوان مثال در کشور چین از ریزگردها ظروف سفالی درست می شود این پدیده مخرب زیست محیطی به عاملی اقتصادی و درآمدزا برای مردم تبدیل شده است.

*کار علمی راه نهایی یافتن روش مهار ریزگردها است
استاد دانشگاه پیشاور پاکستان نیز گفت:کار علمی و برگزاری این گونه همایش های بین المللی راهی موثر برای تبادل و اشتراک اطلاعات دانشمندان و صاحب نظران جهانی در زمینه ریزگردها و راهکارهای کنترل آن است.
پرفسور خان عالم که در زمینه تاثیر ذرات موجود در گرد و غبار بر سلامت انسان ها و بروز بیماری ها تخصص دارد، افزود: ذرات ریز گرد وغبار با نفوذ در جو و ابرهای سطح زمین دوباره از طریق باران به زمین بازمی گردند.
وی توضیح داد: این بارش های حامل ذرات گرد و غبار به تدریج باعث بروز بیماری هایی پوستی و تنفسی در بین ساکنان در معرض این بارش ها می شود.
خان عالم تاکید کرد: هر چند منشا و زمان شکل گیری گرد غبار شناسایی شده است اما مهار کامل آن جای کار زیاد دارد و این همایش ها در سطوح بین المللی می تواند به روند تسریع کاهش یا رفع این بحران کمک کند.
دومین همایش بین المللی گرد و غبار در سه محور عوامل پیدایش و گسترش پدیده گرد و غبار، پیامدهای ناشی از گرد و غبار و راهکارهای مقابله با آن به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در دانشگاه ایلام در حال برگزاری است.
علاوه بر مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی و مسئولان ارشد استان ایلام، متخصصان برجسته علمی، پژوهشی و دانشگاهی در زمینه گرد و غبار از کشورهای چین، اسپانیا، استرالیا، پاکستان، آفریقای جنوبی، آمریکا و عراق نیز جزو سخنرانان کلیدی همایش هستند.
کشور عراق به عنوان یکی از کشورهای منشا تولید گرد و غبار از اهمیت خاصی برخوردار است به همین دلیل ۳۰ نفر از شخصیت های سیاسی و علمی این کشور در همایش حضور دارند.
استان ایلام با ۴۳۰ کیلومتر بیشترین مرز مشترک با کشور عراق را دارد و با سه استان دیالی، میسان و واسط عراق هم مرز است.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=22398

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.