به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) از اردبیل؛ محمد حسنی با اعلام این خبر افزود: بیش از ۷۱۶ تن گوشت قرمز سالانه در سطح شهرستان تولید و روانه بازار کشور می شود.
وی با بیان اینکه شهرستان سرعین با دارا بودن ۹۶۷۵۰ واحد دامی روستایی مشتمل بر (گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز ) و تعداد ۷۶۹۳۹ واحد دامی عشایری یکی از قطبهای مهم دامداری در سطح استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای گوشت قرمز و تولیدات پروتئینی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین همچنین اعلام داشت: این شهرستان با دارا بودن ۱۴ واحد پرواربندی گوساله صنعتی به ظرفیت ۲۲۰۰ رأس و سالانه با پرواربندی بیش از ۲۰۵۴۰ رأس دام سبک و سنگین صنعتی و سنتی در تثبیت اشتغال بیش از ۳۴۵ نفر را فراهم نموده است و ۲ واحد پرورش گاو شیری صنعتی با ظرفیت ۸۰ رأس و تعداد ۱۸واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهرهبرداری به ظرفیت ۸۷۳ راس دام سبک و سنگین و اشتغالزایی ۱۸ نفر است که مجموعا در ده ماهه سالجاری بیش ۷۱۶ تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود. که این میزان ۴۵ /۲ درصد تولید گوشت قرمز استان را شامل میشود.
وی در ادامه اظهار امیدواری کرد، با توجه به پتانسیل بالای منطقه در زمینه فعالیت های بخش دامپروری و با برنامه ریزی ها و پیش بینی های درست شاهد شکوفایی و رشد بیشتر این بخش در آینده باشیم.
خبرنگار: پرویز عطایی اردی
تولید سالانه بیش از ۷۰۰ تن گوشت قرمز
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) از اردبیل؛ محمد حسنی با اعلام این خبر افزود: بیش از ۷۱۶ تن گوشت قرمز سالانه در سطح شهرستان تولید و روانه بازار کشور می شود. وی با بیان اینکه شهرستان سرعین با دارا بودن ۹۶۷۵۰ واحد دامی روستایی مشتمل بر (گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، […]
- ارسال توسط : مدیرکل اخبار
- 318 بازدید
- بدون دیدگاه