رئیس دفتر محیط زیست و سلامت محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی اصفهان گفت: توسعه محصولات کشاورزی و لبنی دارای گواهیGAP (سالم و استاندارد از نظر سموم باقیمانده) در اصفهان در حال گسترش است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) از اصفهان؛ حسنعلی رحیمی اظهار داشت: چهار محصول گواهی شده (GAP) تحت نظارت دفتر محیط زیست و سلامت محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تولید میشود.
رئیس دفتر محیط زیست و سلامت محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی اصفهان بیان کرد: محصولات گواهی شده (GAP) در فرایندی دقیق تولید میشوند و سلامت این محصولات از نظر باقی مانده سموم اعم از نیترات، فلزات سنگین زیر حد استاندارد است.
وی افزود: محصولات کشاورزی گواهی شده (GAP) در شهرستانهای فریدن، فریدونشهر، گلپایگان، شهرضا، اصفهان، بویین میاندشت، سمیرم و چادگان تولید میشود.
رئیس دفتر محیط زیست و سلامت محصولات کشاورزی با اشاره به اینکه در سال گذشته، محصولات کشاورزی گواهی شده (GAP) در ۶ شهرستان تولید میشد، تصریح کرد: محصول سیب زمینی در ۹۸.۵ هکتار، پیاز در ۸۷.۵ هکتار و سیب درختی در ۸۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان اصفهان تولید میشد که امسال محصول گوجه فرنگی هم به لیست محصولات (GAP) افزوده شده است.
وی اضافه کرد: امسال محصول سیب درختی در ۱۳۶ هکتار، پیاز در ۱۱۰ هکتار، سیب زمینی در ۳۳۴ هکتار و گوجه فرنگی در ۲۷ هکتار تحت محصولات کشاورزی گواهی شده (GAP) تولید میشود.
خبرنگار: مدینه صابری
رئیس دفتر محیط زیست و سلامت محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی اصفهان خبر داد:
توسعه محصولات کشاورزی و لبنی دارای گواهی «GAP» در اصفهان
رئیس دفتر محیط زیست و سلامت محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی اصفهان گفت: توسعه محصولات کشاورزی و لبنی دارای گواهیGAP (سالم و استاندارد از نظر سموم باقیمانده) در اصفهان در حال گسترش است.
لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=26538
- ارسال توسط : مدیرکل اخبار
- 261 بازدید
- بدون دیدگاه