رئیس اداره امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، گفت: برداشت محصول انگور از سطح ۶۱۸۸ هکتار باغات بارور انگور این استان آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)؛ به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، احمدرضا رئیسزاده، اظهار کرد: برداشت محصول انگور از باغات بارور انگور استان اصفهان از نیمه مردادماه ۹۷ آغاز شد.
رئیس اداره امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، افزود: برداشت محصول انگور در استان اصفهان از سطحی معادل ۶۱۸۸ هکتار تا اواسط مهرماه ادامه دارد.
او بیان کرد: سطح باغات انگور استان ۶۳۶۰ هکتار است که ۱۷۲ هکتار آن به مرحله باردهی نرسیده است.
این مسئول از پیشبینی برداشت ۶۱۰۰۰ تن انگور در سال جاری سخن گفت و با تأکید بر کاهش این میزان برداشت نسبت به سال گذشته، اذعان داشت: از جمله ارقام عمده انگور استان اصفهان میتوان به عسگری، مهره، سیاه، شاهانی، ریش بابا ،خلیلی و یاقوتی اشاره کرد.
رئیسزاده رقم عسگری را رقم مطرح انگور استان اصفهان دانست و گفت: بخش عمده انگور تولیدی استان به مصرف تازهخوری رسیده و بخش کمتری به مصرف تهیه کشمش و شیره انگور میرسد.
او خشکسالی و کمبود آب را عوامل اصلی در کاهش میزان تولید محصول برشمرد و اضافه کرد: سطح عمده باغات انگور در شهرستانهای تیران و کرون، مبارکه، شهرضا و خوانسار واقع است.
مدینه صابری /خبرنگار