• امروز : پنج شنبه - ۲۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1445
  • برابر با : Thursday - 16 May - 2024
2

اقبال واحدی و پیشنهاد راه‌اندازی شبکه کشاورزی

  • کد خبر : 12150
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۹:۴۳
اقبال واحدی و پیشنهاد راه‌اندازی شبکه کشاورزی

مجری و تهیه‌کننده برنامه «مستقیم آبادی» با بیان اینکه کشاورزی باید علمی شود، راهکار آن را ایجاد شبکه مستقل کشاورزی دانست. به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)؛ به نقل از ایسنا، اقبال واحدی در ادامه مطلب بالا گفت: در حال حاضر در شبکه‌های مختلف در برنامه‌های ۳۰ دقیقه‌ای ما تنها می‌توانیم یک روش […]

eghbal_vahedi_mojri_iribمجری و تهیه‌کننده برنامه «مستقیم آبادی» با بیان اینکه کشاورزی باید علمی شود، راهکار آن را ایجاد شبکه مستقل کشاورزی دانست.

به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)؛ به نقل از ایسنا، اقبال واحدی در ادامه مطلب بالا گفت: در حال حاضر در شبکه‌های مختلف در برنامه‌های ۳۰ دقیقه‌ای ما تنها می‌توانیم یک روش علمی را معرفی کنیم، در حالی که با تشکیل یک شبکه مستقل کشاورزی می‌توان به صورت دقیق‌تر و مرحله به مرحله این فنون را آموزش داد و در واقع کلاس‌های آموزشی را از طریق تلویزیون به خانه‌های مردم برد. ما شاهد این روش در کشورهای پیشرفته هستیم.

اقبال واحدی سپس گفت: انگیزه و اراده کلید موفقیت و ثروت در ناکجا آبادهای این سرزمین است.

او خاطرنشان کرد: سوژه‌یابی برنامه مستقیم آبادی در واقع به نمایش گذاشتن وجه تمایز بین افراد موفق و ناموفق در حوزه کشاورزی است و این وجه تمایز در واقع انگیزه و پشتکار است که همچون کیمیای مس (خاک) را به زر (آبادی و آبادانی) تبدیل می‌کند.

وی درباره شرکت در هشتمین دوره جشنواره رسانه‌ای شهید آوینی گفت: ما از سال ۸۶ تاکنون ۲۰۰ قسمت از مجموعه برنامه مستقیم آبادی ساختیم که از این میان یکی از قسمت‌ها را برای شرکت در جشنواره انتخاب کردیم.

وی از استقبال بی‌نظیر مردم از برنامه‌سازی در حوزه کشاورزی یاد کرد و گفت: پرداختن به حوزه کشاورزی باعث شناخت بیشتر مردم نسبت به این حوزه و ایجاد علاقه در میان نوجوانان و جوانان شده است تا جایی که یکی از اساتید دانشگاه به اثر مستقیم برنامه‌سازی بر این حوزه و بالا رفتن درصد متقاضیان رشته‌های کشاورزی اشاره کرد چون با نشان دادن انسان‌های موفق، در جوانان ایجاد انگیزه می‌شود.

واحدی درباره مشکلات کنونی کشاورزی کشور افزود: متاسفانه غالب کشاورزان کشور هنوز به کشاورزی سنتی می پردازند و اگر این شیوه به کشاورزی صنعتی تبدیل شود ، من مطمئنم با همین مقدار زمین و آب، محصولات بیشتری خواهیم داشت و کشور ما در بسیاری از محصوات کشاورزی خودکفا می‌شود.

وی درباره سوژه‌یابی در برنامه‌سازی اظهار کرد: سوژه تنها نباید به مساله کشاورزی بپردازد، بلکه تمام زیرمجموعه‌های حوزه جهاد کشاورزی مثل شیلات و دامداری و … کاملا قابل اهمیت است.

واحدی با تأکید بر ضرورت تشکیل جشنواره‌هایی چون جشنواره رسانه‌ای آموزشی – ترویجی شهید آوینی تصریح کرد: این جشنواره علاوه بر اینکه ایجاد انگیزه می‌کند، موجب تبادل تجربیات در حوزه فیلم سازی و مستند سازی نیز می‌شود و به فیلم‌سازان نشان می‌دهد که در این حوزه هنوز جای پیشرفت و رقابت هست.

اختتامیه هشتمین جشنواره ملی دوسالانه رسانه های بخش کشاورزی (یادواره ی شهید آوینی) در سه بخش مسابقه، کارگاهی و جنبی از ۱۱ تا ۱۲ مردادماه در استان کرمانشاه برگزار می‌شود.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=12150

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.