• امروز : یکشنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 27 - شوال - 1445
  • برابر با : Sunday - 5 May - 2024
4

افتتاح چهاردهمین و بزرگترین نمایشگاه کشاورزی در فارس

  • کد خبر : 22422
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲
افتتاح چهاردهمین و بزرگترین نمایشگاه کشاورزی در فارس

افتتاح چهاردهمین و بزرگترین نمایشگاه کشاورزی (ماشین آلات، نهاده ها و آبیاری) با حضور آقای مهندس تبادار استاندار فارس و آقایان رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استانداری فارس، فروزانی معاون امور گردشگری و زیارتی استانداری فارس، عباسی رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهادکشاورزی، توکلی مشاور استاندار در امور کشاورزی، خانم فولادفر مدیرکل دفتر […]

افتتاح چهاردهمین و بزرگترین نمایشگاه کشاورزی (ماشین آلات، نهاده ها و آبیاری) با حضور آقای مهندس تبادار استاندار فارس و آقایان رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استانداری فارس، فروزانی معاون امور گردشگری و زیارتی استانداری فارس، عباسی رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهادکشاورزی، توکلی مشاور استاندار در امور کشاورزی، خانم فولادفر مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری فارس، کریم زاده رییس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی و قاسمی رییس محترم سازمان جهاد کشاورزی فارس، موسوی مدیر عامل شرکت نمایشگاههای بین اللملی فارس گشایش یافت.

نمایشگاه فارس از بهترین نمایشگاه های ماشین آلات کشاورزی در سطح کشور، در حوزه های کشاورزی، نهاده ها، ماشین آلات و تجهیزات آبیاری برای چهاردهمین دفعه در استان فارس برگزار می گردد.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی فارس؛ کامبیز عباسی در مراسم افتتاحیه بزرگترین نمایشگاه کشوری گفت: در این نمایشگاه ۱۷۳ شرکت داخلی و ۲۵ شرکت خارجی محصولات خود را ارائه نمودند که خوشبختانه حضور موسسه DLG ، کشورهای صنعتی مثل آلمان و نیز سایر کشورهای پیشرو در حوزه ماشین های کشاورزی نقش بسیار به سزایی را در توسعه فناوری های نوین دارد.

وی افزود: در طی ایام اخیر خوشبختانه اتفاقات بسیار مثبتی در حوزه مکانیزاسیون در ایران رخ داده است، ماهانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیارد تومان در دولت تدبیر و امید در حوزه ماشین های کشاورزی سرمایه گذاری می شود

که این رقم در طول تاریخ کشاورزی کشور بی‌سابقه است، همچنین کشاورزان کشور ما عموما به لوازم و تجهیزات نیاز های ماشینی و آبیاری مجهز شدند، در حال حاضر به دنبال کشاورزان برای برای اعطای تسهیلات کشاورزی به منظور خرید ماشین های کشاورزی هستیم.

وی افزود: استاندارد سازی در حوزه ماشین های کشاورزی به نحو مطلوب پیش رفته است به شکلی که قبل از دولت و در ایام گذشته میانگین سالانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ استاندارد سازی در حوزه کشاورزی داشتیم که اکنون این رقم به سالانه هزار و صد استاندارد سازی در حوزه ماشین های کشاورزی ، لوازم و تجهیزات رسیده است.

او تصریح نمود: خوشبختانه به بالندگی در حوزه صنعت داخلی ماشین های کشاورزی، لوازم و تجهیزات آبیاری رسیدیم و نزدیک به ۹۰ تا ۹۵ درصد نیازهای ماشینی و تجهیزات آبیاری را با تکیه بر دانش داخلی و تولید کنندگان داخلی تامین می شود.که این امر مصداق مباحث اقتصاد مقاومتی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی و حمایت ازکالای ایرانی است.

او در ارتباط با نقش مکانیزاسیون در افزایش تولید گفت : افزایش تولید نزدیک به ۳۵ تا ۴۰ درصد مربوط به حضور ماشین های کشاورزی در عرصه تولید است.

وی افزود: در حوزه لوازم و تجهیزات آبیاری در کشور ۳۰۰ شرکت عرضه کننده وجود دارد که این شرکت ها به سمت آبیاری موضعی، آبیاری کم فشار، آبیاری زیر سطحی و به سمت مدیریت مصرف بهینه آب یکی از سیاست های بزرگ دولت کاهش تقاضا آب در بخش کشاورزی است حرکت می کنند

که خوشبختانه در حوزه مکانیزاسیون با توسعه کشاورزی حفاظتی در سطحی نزدیک به یک و هشت دهم میلیون از اراضی کشورمان را سالانه حداقل حدود ۳ تا ۴ میلیارد متر مکعب کاهش مصرف آب در کل کشور داشته باشیم که پیش بینی می شوند این روند پایدار توسعه مکانیزاسیون ادامه خواهد داشت.

این مقام مسئول گفت: برای سال ۹۷ نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات در حوزه مکانیزاسیون به استانها ابلاغ شد و در اختیار کشاورزان قرار گرفت،که ۷۷۰ میلیارد تومان از این اعتبارات با تسهیلات ۴ درصد و ۶ درصد برای مناطق مرزی و برای مناطق غیر مرزی کشور و بیش از هزار و دویست میلیارد تومان هم در قالب خط اعتباری شماره شش به استان ها ابلاغ شده با نرخ سود ۱۵ درصد و به لحاظ سرمایه گذاری ما به یک پایداری در حوزه ماشین های کشاورزی رسیدیم.

وی همچنین گفت: در سال گذشته در کشور نزدیک به هزار میلیارد تومان تسهیلات و سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی تسهیلات در بخش کشاورزی جذب شد و نزدیک به ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ سرمایه گذاری شده امسال فکر می کنیم که ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی است امیدوار هستیم که با تکیه بر دانش داخلی بتوانیم مکانیزاسیون را در فرآیند تولید همه محصولات کشاورزی اعم از زراعی، باغی، آبزی‌پروری، جنگل، مرتع گلخانه و گیاهان دارویی توسعه دهیم.

استاندارفارس گفت: در استان پهناور فارس جایگاه بسیار دور و تاریخی در ابعاد مختلف و کشاورزی داشته، نقش ده درصدی در تامین امنیت غذایی کشور و رتبه دوم در همه محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی دارد.

اسماعیل تبادار افزود: با همت همه عزیزان این نمایشگاه بین المللی برای چهاردهمین بار در استان فارس و هر سال بهتر از سال گذشته برگزار می شود.

وی افزود: یکی از موضوع های مهم در این نمایشگاه حضور شرکت های دانش بنیان است که با نوآوری و بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا در عرصه‌های مختلف اعم از نهاده ها، کود و در رابطه با آبیاری نقش‌آفرینی بسیار برجسته داشتند.

وی خاطر نشان کرد: ما ناگزیر به استفاده از تکنولوژی و نو آوری های روز دنیا بوده و بایستی از شرکت های پیشرفته در دنیا بهره بگیریم که در این نمایشگاه دقیقا میدان داری برای تبادل این بحث ها هم نو آوری ها بهره گرفته می شود.

تبادار اضافه نمود: شرکت های توانمند دانش بنیان به عنوان قوت کار در عرصه کشاورزی شناسایی شده، هم زمینه لازم برای معرفی و عرضه محصولاتی در کشورهای مختلف به عنوان صادرات را فراهم می سازند.

این گزارش افزود: چهاردهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی ماشین آلات، نهاده ها و آبیاری بعد ازظهر روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با حضور رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزرات کشاورزی، استاندار فارس و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان های فارس و آذر بایجان شرقی افتتاح شد.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=22422

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.