به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)؛ صدیقه مویدی اظهار کرد: ظرفیت این واحد پرورش بوقلمون در هر دوره چهارماهه، ۱۲ هزار و ۸۸۰ قطعه جوجه است.
به گفته وی؛ اولین جوجه ریزی پرورش بوقلمون در ابتدای فروردین ماه سال جاری انجام شد.
مویدی تصریح کرد: طرح مذکور در زمینی به مساحت ۱۷ هزار و ۷۲۰ مترمربع و با سطح زیربنایی ۴۷۰۲ متر مربعی سالن ها در روستای شیخ عبود احداث شد.
او با اشاره به اعتبار هزینه شده ۱۵۰ میلیارد ریالی این طرح صنعتی، افزود: هزینه های جاری در هر دوره پرورش بوقلمون بیش از ۷٫۷ میلیارد ریال است.
این مقام مسئول بیان کرد: با شروع بکار اولین واحد پرورش بوقلمون گوشتی این شهرستان برای ۱۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی شد.
مویدی با بیان اینکه یکی از ویژگی های بوقلمون داشتن گوشت سفید و قرمز همزمان با هم است به طوریکه ران آن جزو گوشت قرمز و سینه در ردیف گوشت های سفید قرار می گیرد، ابراز کرد: ۴۰ درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن گوشت سفید است.