• امروز : پنج شنبه - ۲۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1445
  • برابر با : Thursday - 16 May - 2024
3

اعطای تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی خرید وانت بار به روستاییان

  • کد خبر : 14340
  • ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
اعطای تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی خرید وانت بار به روستاییان

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهوری گفت: از برنامه های دولت برای توسعه روستاها، اعطای تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی با کارمزد چهار درصد برای خرید وانت بار به روستاییان است. اعطای تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی خرید وانت بار به روستاییان به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)، به نقل از […]

nahad_riyasatjomhoori_manateghmahroom_roostaمعاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهوری گفت: از برنامه های دولت برای توسعه روستاها، اعطای تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی با کارمزد چهار درصد برای خرید وانت بار به روستاییان است.
اعطای تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی خرید وانت بار به روستاییان
به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN)، به نقل از  ایرنا سید ابوالفضل رضوی شامگاه جمعه در همایش بررسی مشکلات روستاهای استان فارس در شیراز افزود: به عنوان نمونه اگر یک وانت دوکابین ۵۰۰ میلیون ریال قیمت داشته باشد، روستاییان حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بهای این خودرو را نقدی پرداخت وعلاوه بر تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی دولت که با کارمزد چهار درصد است، خودروسازان نیز مابقی بهای خودرو را به صورت تسهیلات با سود ۱۰ تا ۱۷ درصد محاسبه می کنند.
وی توضیح بیشتری درباره ساز وکار دریافت این تسهیلات ارائه نکرد.

*** برنامه های دولت برای حمایت از تعاونی های روستایی
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهوری، توسعه تعاونی های روستایی را راهبردی برای محرومیت زدایی از روستاها دانست وگفت: پرداخت تسهیلات با بهره کم جزو برنامه های اصلی دولت است.
وی اظهارکرد: مردم در روستاها می توانند برای انجام فعالیت های تولیدی، شرکت هایی در قالب تعاونی، سهامی عام یا خاص تشکیل دهند وازحمایت های دولت برخوردار شوند.
رضوی افزود: چنانجه شرکت هایی با مشارکت ۲۵ خانوار روستایی شکل گیرند، در صورت تامین آورده ۴۰ درصدی برای ایجاد طرح های جدید، به میزان ۶۰ درصد هزینه طرح تا سقف هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از تسهیلات دولت برخوردار می شوند.
وی ادامه داد: درصورتی که این شرکت ها با مشارکت ۵۰ خانوار روستایی تاسیس شوند، ۶۵درصد اعتبار طرح های تولیدی تا سقف ۱۰ میلیارد ریال به آنها پرداخت می شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهوری اظهارکرد: در صورتی که این شرکت ها با مشارکت ۱۰۰ و ۱۵۰ خانوار شکل گیرند، تسهیلات به ترتیب ۲۰ و ۳۰ میلیارد ریال به طرح های تولیدی آنها که در روستا اجرا می شود به آنها تعلق می گیرد.
رضوی افزود: شرکت هایی با عضویت ۲۰۰ خانوار روستایی هم برای ایجاد فعالیت های تولیدی درروستا از تسهیلاتی با سقف نامحدود بهره مند می شوند.
وی گفت: سود تسهیلات دولت به این شرکت ها سالانه سه درصد است وسال نخست پرداخت تسهیلات به عنوان سال مشارکت ویک سال بعد به عنوان تنفس منظور می شود و بازپرداخت تسهیلات از سال سوم پس از دریافت آن شروع می شود.
این مقام مسئول بیان داشت : وثیقه خاصی همچون ملک برای این تسهیلات مد نظر نیست بلکه وثیقه این تسهیلات، تنها ثبت ‘شماره ملی’ اعضای شرکت هاست به گونه ای که هیات مدیره شرکت ها وکالتنامه محضری از اعضا اخذ می کند.
وی ادامه داد: طرح ها دراین زمینه به دستگاه ها ومراجعی همچون فرمانداری ها و… ارائه می شوند تا تعادل اجرای طرح ها در روستاها حفظ شود.

*** ۶۰ درصد حاشیه نشینان کشور، روستاییان و عشایر هستند
رضوی در بخش دیگری از سخنان خود، ضرورت چاره اندیشی برای مشکل حاشیه نشینی در شهرها را یادآوری کرد وگفت: امروز ۶۰ درصد حاشیه نشینان کشور را روستاییان و عشایر تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: هم اینک به ترتیب ۸۸، ۹۹.۹ و ۵۲ درصد روستاهای کشور از جاده آسفالته، برق و گاز طبیعی برخوردار هستند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهوری اظهارکرد: با قول وزیر نفت به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تا پایان سال ۹۵ همه روستاهای دارای جمعیت بیش از ۲۰ خانوار از مزایای گاز طبیعی برخوردار می شوند.

*** آنچه از استان فارس انتظار می رفت محقق نشد
رضوی دربخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به سفر دو سال گذشته خود به استان فارس اظهار داشت: برای توسعه روستاها امیدهای زیادی به فارس داشتم اما آنچه انتظار بود محقق نشد که امید است با حضور استاندار فارس این امر محقق شود.
وی با بیان این که ازسال ۱۳۳۵ تا ۱۳۹۳ حدود ۳۴ هزار روستا یعنی یک سوم روستاهای کشور ازسکنه خالی شده اند، گفت: سرعت وشتاب تخلیه روستاها دراستان فارس بیش از دیگر نقاط کشور بوده است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهوری بیان داشت: جمعیت روستاهای کشور در ۱۱ سال گذشته شش درصد کاهش یافته است.
وی افزود: میزان بی سوادی ۲۰ درصدی ورقم بیکاری ۱۵.۳ درصدی روستاهای استان فارس زیبنده این استان نیست.
رضوی ادامه داد: فارس از نظر هزینه خانوار روستایی دررتبه چهاردهم کشور و از نظر درآمد رتبه دهم کشور را دراختیار دارد که این امر بیانگر این است که فارس ها اقتصادی زندگی می کنند.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=14340

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.