• امروز : جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 18 - شوال - 1445
  • برابر با : Friday - 26 April - 2024
4

سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری طی چهارسال اخیر هفت برابر افزایش یافت

  • کد خبر : 20622
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰
سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری طی چهارسال اخیر هفت برابر افزایش یافت

عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری که در آغاز تاسیس حدود ۳٫۵ میلیارد تومان بود، امروز پس از چهار سال به ۲۲ میلیارد تومان یعنی ۷ برابر افزایش یافته است. به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از […]

zanboor_asal_kandoo_honeyعضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری که در آغاز تاسیس حدود ۳٫۵ میلیارد تومان بود، امروز پس از چهار سال به ۲۲ میلیارد تومان یعنی ۷ برابر افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا؛ ‘ابوالقاسم شمس’ درباره وضعیت مالی صندوق حمایت از صنعت زنبورداری افزود: طی چهارسال گذشته سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری رشد قابل توجهی داشته که این سرمایه می‌تواند به رونق هرچه بیشتر این صنعت، کمک کند.
وی با بیان این که صندوق زنبورداری در میان ۱۰۷ صندوق بخش کشاورزی در زمینه افزایش سرمایه، پیشرو بوده است، اظهارداشت: خلاقیت، ابتکار و تولید محصولات دانش‌بنیان همیشه جزو اولویت‌های صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری بوده و به مراودات بین‌المللی اهمیت فراوانی داده است زیرا در این مراودات، آخرین دستاوردها، تکنولوژی‌ها و یافته‌های علمی از طرف جامعه جهانی عرضه شده و در مقابل، ایران نیز آخرین محصولات خود را به نمایش می‌گذارد.
به گفته وی، حضور موثر صنعت زنبورداری ایران در چهل و پنجمین کنگره جهانی آپی‌موندیای ترکیه نیز نشان از همین دیدگاه و تفکر است به همین منظور صندوق تخصصی زنبورداری توانست با همکاری دیگر تشکل‌ها به گونه‌ای در این کنگره شرکت کند که چه از لحاظ کیفیت تولیدات و چه از نظر تعداد شرکت کنندگان جزو چند کشور نخست محسوب می‌شود.
شمس بر این باور است که فلسفه وجودی صندوق‌ها از زمانی مطرح شد که تامین مالی، سرمایه گذاری و نیز تامین سرمایه در گردش فعالان بخش کشاورزی، مهم‌ترین چالش پیش رو بود ضمن اینکه با توجه به گستردگی جغرافیایی کشاورزان در سراسر کشور، تامین نیاز مالی آنها از طرف بانک‌ها و دیگر موسسات اعتباری به طور کامل امکان پذیر نیست. وی اظهارداشت: به همین دلیل مقرر شد که علاوه بر موسسات مالی و اعتباری موجود، یک ساختار تامین مالی از درون بخش کشاورزی با مشارکت تولیدکنندگان و تشکل‌های آنها شکل بگیرد که بتواند رسالت تامین مالی و سرمایه‌گذاری را در بخش کشاورزی را عهده‌دار شود.
عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، تصریح کرد: یکی از این صندوق‌ها مربوط به حمایت از توسعه صنعت زنبورداری می‌شود که علاوه بر تشکیل سرمایه و تقویت حجم و کیفیت آن در صنعت زنبورداری، تولید در قالب یک زنجیره ارزش را پیگیری می‌کند.
به گفته وی، این امر منافع حاصله را در درون زنجیره هزینه کرده و سود حلقه‌های مختلف را تامین خواهد کرد ضمن اینکه صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری، علاوه بر کمک به رشد این صنعت، در توسعه دیگر بخش‌ها به ویژه زراعت و باغبانی موثر است.
اکنون صنعت زنبورداری کشور دارای ۷۵ هزار زنبوردار فعال و هفت میلیون و ۸۰۰ هزارکلونی زنبور عسل است که توانست سال گذشته بیش از ۸۱ هزارتن عسل تولید کند.
به گفته عفت رئیسی، مدیرعامل سراسری اتحادیه زنبورداران کشور، ۵۰ درصد زنبورداران بیمه تامین اجتماعی ندارند.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=20622

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.