• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 17 - شوال - 1445
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
4

چرا جمعیت این چهارپا در جهان کاهش یافته است؟

  • کد خبر : 20551
  • ۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۵
چرا جمعیت این چهارپا در جهان کاهش یافته است؟

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که جمعیت الاغ‌ها در جهان با کاهش بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شده که دلیل اصلی آن افزایش تقاضا برای پوست آنها در کشور چین است. به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایسنا، چینی‌ها از پوست این چهارپا در تهیه غذاها و داروهای سنتی استفاده می‌کنند. بی‌بی‌سی در گزارشی در این باره […]

olaghنتایج یک بررسی نشان می‌دهد که جمعیت الاغ‌ها در جهان با کاهش بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شده که دلیل اصلی آن افزایش تقاضا برای پوست آنها در کشور چین است.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایسنا، چینی‌ها از پوست این چهارپا در تهیه غذاها و داروهای سنتی استفاده می‌کنند.

بی‌بی‌سی در گزارشی در این باره آورده است: گوشت الاغ هم طرفداران زیادی دارد، اما کاهش شدید تعداد الاغ‌ها در چین و تولیدمثل محدود این حیوان باعث شده که متقاضیان در چین به دنبال تهیه این حیوان از کشورهای دیگر جهان باشند.

این مسئله بیش از همه جا در آفریقا بر زندگی روزمره تاثیر گذاشته، چون این حیوانات در حمل و نقل و کشاورزی -به ویژه در جوامع فقیرتر- نقش مهمی دارند.

در بسیاری از مناطق قیمت الاغ در چند سال اخیر دو برابر شده و رواج دزدی الاغ باعث شده که خانواده‌ها توانایی خریدن حیوان تازه را نداشته باشند.

بر اساس گزارش موسسه خیریه “پناهگاه الاغ” که مقر آن در انگلیس است، سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار پوست الاغ تجارت می‌شود، اما تقاضا بیش از ۱۰ میلیون است.

بر اساس آمار دولتی تعداد الاغ‌های چین از ۱۱ میلیون در سال ۱۹۹۰ میلادی امروز به سه میلیون رأس کاهش یافته است.

ژلاتینی که از جوشاندن پوست الاغ تهیه می‌شود به قیمت هر کیلو ۳۸۸ دلار فروخته می‌شود.

اوگاندا، تانزانیا، بوتسوانا، نیجریه، بورکینافاسو، مالی و سنگال صادرات الاغ به چین را ممنوع کرده‌اند.

افزایش قیمت و تقاضا باعث شده که در کنیا سه کشتارگاه الاغ تاسیس شود.

در هر یک از این کشتارگاه‌ها هر روز حدود ۱۵۰ رأس الاغ را می‌کشند، گوشت آنها را بسته بندی و منجمد می‌کنند و پوست آنها را بعد از نمک سود کردن، آماده صادرات می‌کنند.

در یکی از این کشتارگاه‌ها در شهر “ناویشا” در کنیا، الاغ‌ها را در بدو ورود روی یک ترازو فلزی وزن می‌کنند و قیمت آنها بر اساس وزنشان محاسبه می‌شود.

خریداران چینی بر همه روند نظارت می‌کنند تا از نحوه بسته‌بندی تا آماده سازی مطمئن شوند.

وقتی پوست‌ها جوشانده می‌شود، ژلاتین قهوه‌ای رنگی به دست می‌آید که ماده اصلی تولید محصولات معروف به “اجیائو” در چین است؛ خوراکی متداول و از مواد طب‌سنتی چینی.

اما نحوه رفتار با الاغ‌ها انتقادهایی را برانگیخته است.

بنابر این گزارش، یک موسسه خیریه انگلیسی برای حمایت از الاغ‌ها و گروهی از فعالان محیط زیست که مقرشان در آفریقای جنوبی است، دریافته‌اند که با این حیوانات در مدتی که برای کشتن نگهداری می‌شوند، بدرفتاری می‌شود.

“مایک بیکر” از اعضای موسسه خیریه “پناهگاه الاغ” که یک کارزار جهانی را علیه نحوه کنونی تجارت الاغ هدایت می‌کند، می‌گوید: این بزرگترین بحرانی است که الاغ‌ها تا کنون با آن رو به رو بوده‌اند.

این موسسه خواستار توقف تجارت الاغ تا زمان بازنگری و نظارت دقیق بر آن است.

وی می‌گوید: درباره الاغ‌هایی حرف می‌زنم که از گرسنگی می‌میرند تا پوست‌شان آسان‌تر کنده شود یا آنها را با ضربه چماق می‌کشند.

بیکر می‌گوید که تلاش‌های جهانی موثر بوده و کشورهای اوگاندا، تانزانیا، بوتسوانا، نیجریه، بورکینافاسو، مالی و سنگال صادرات الاغ را به چین ممنوع کرده‌اند.

بیکر می‌گوید: اکنون ده‌ها کشور جهان برای متوقف کردن این تجارت وارد عمل شده‌اند چون می‌دانند که این تجارت برای مردمشان ضرر اقتصادی دارد و همچنین کاری علیه حیوانات به شدت بی‌رحمانه است.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=20551

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.