• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 17 - شوال - 1445
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
2

توصیه های زیست محیطی برای مسافران نوروزی

  • کد خبر : 18951
  • ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۴
توصیه های زیست محیطی برای مسافران نوروزی

یک فعال حوزه محیط زیست برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی در ایام نوروز، رعایت نکاتی را به مسافران نوروزی توصیه کرد. به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایسنا، حسین عبیری گلپایگانی، اظهار کرد: مسافران و گردشگران از نوشتن یادگاری بر روی تنه درختان و آثار باستانی جدا خوداری کنند چون این […]

یک فعال حوزه محیط زیست برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی در ایام نوروز، رعایت نکاتی را به مسافران نوروزی توصیه کرد.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایسنا، حسین عبیری گلپایگانی، اظهار کرد: مسافران و گردشگران از نوشتن یادگاری بر روی تنه درختان و آثار باستانی جدا خوداری کنند چون این عمل باعث خشک شدن درختان و از بین رفتن طبیعت و آثار باستانی می شود.

وی افزود: همچنین در هنگام حضور در طبیعت از کندن بوته ها و خارها و همچنین آتش زدن آنها جدا خوداری شود و برای تهیه چای و پخت غذا باید از گاز پیک نیکی و یا زغالی که از قبل تهیه شده است استفاده شود.

وی به مسافران نوروزی توصیه کرد که برای بستن طناب تاب به درختان از درختان جوان و کم سن و سال که باعث شکستن آنها می شود خوداری کنید همچنین در هنگام استفاده از آب برای خوردن و شست و شو از آلوده کردن آب های روان مانند چشمه ، نهرها ، کانال ها، رودخانه ها و همچنین آب های ساکن مانند آب سدها، دریاچه ها و برکه ها پرهیز کنید.

وی افزود: برای شست و شو حتما از مواد شوینده استاندارد که برای محیط زیست ضرری ندارد استفاده شود، همچنین مسافران نوروزی که می خواهند در طول سفر، شب ها را در مناطق طبیعی و چادر سپری کنند حتما باید محل انتخاب شب‌مانی خود را در نزدیک پارک ها و یا محل های که سرویس بهداشتی عمومی دارد انتخاب کنند، چون رها کردن فضولات انسانی در طبیعت به غیر از اینکه یک عمل زشت و غیر بهداشتی است باعث بروز بیماری انگلی از انسان به حیوان و دام می‌شود.

وی اظهار کرد: مسافران و گردشگرانی که در میان جوامع محلی و بومی حضور پیدا می کنند باید با خرید صنایع دستی که با محیط زیست سازگار است و همچنین با خوردن غذایی های محلی برای رونق بخشیدن به اقتصاد های بومی و محلی کمک کنند البته باید از خرید صنایع دستی که از نوع خاصی از چوب های جنگل و یا از اجزای بدن بعضی از گونه حیوانی در حال انقراض هستند و همچنین از خوردن غذاهای که از گوشت گونه های خاص و نادر حیوانی در حال انقراض تهیه می شوند ، حتما خود داری شود.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=18951

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.