با استعانت و یاری از پروردگار متعال و منان و با حمایت مؤثر مجامع علمی و دانشگاهی، ارگان ها و سازمان ها “نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم” در تیرماه ۱۳۹۵ و توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز برگزار خواهد گردید. لذا باتوجه به اهمیت موضوع و نقش سازنده علوم و صنایع غذایی و همچنین تغذیه مناسب و سالم در جامعه، از کلیه مسئولین، متخصصین ، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران انتظار می رود تا با ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی خود در راستای ارتقای سطح علمی این حوزه و در نهایت افزایش بهره وری و نهایتا توسعه همه جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.
در طی سالهای اخیر همایش و کنفرانس های متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است؛ اما با توجه به اهمیت موضوع علوم و صنابع غذایی و ضرورت این رشته موثر و کاربردی در کشور، سازمان و کمیته برگزاری این کنفرانس برآن شد تا با هدف ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردها و یافته های پژوهشی و علمی صاحب نظران، پژوهشگران و دستاندرکاران و اندیشمندان کنفرانس فوق را برگزار نماید.
لذا از کلیۀ علاقهمندان و صاحب نظران دعوت می گردد تا با ارسال یافتههای اصیل علمی و پژوهشی خود در برگزاری هر چه بهتر این کنفرانس مشارکت فعال داشته باشند.
محورهای اصلی | |
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی | نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه |
روش های نوین پایش کیفیت | آموزش، رسانه و سلامت غذا |
ایمنی مواد غذایی | گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته |
فرآورده های غذایی ارگانیک | میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا |
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی | سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی |
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی | کاربرد ضایعات مواد غذایی |
نانو فناوری در صنایع غذایی | مواد نگهدارنده طبیعی |
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی | روشهای کاهش بکارگیری افزودنی¬هاوموادنگهدارندهمصنوعیدرمحصولاتغذایی |
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی | استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده |
بسته بندی در صنایع غذایی | بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی |
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت | نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران |
فرآوری پسماندهای کشاورزی | روش¬هایارزیابیمیزانآلودگیمواداولیه |
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی | شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف |
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی | روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده |
نقش مدیریت در صنایع غذایی | جایگاه مکملهای غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان |
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی | پدافند غیر عامل در صنایع غذایی |
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی | فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی |
نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی | عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی |
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی | سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع |
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک | روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی |
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی | مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری |
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی | روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی |
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی | بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی |
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی | فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع) |
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی | کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز |
طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن | طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی |
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی | چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی |
سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی | تغذیه در بارداری |
بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی | محور آزاد |
محورهای فرعی | |
زراعت و اصلاح نباتات | باغبانی |
گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته | شیلات و منابع طبیعی |
علوم دامی | سایر محورهای مرتبط با موضوع کنفرانس |