• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 17 - شوال - 1445
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
7

نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

  • کد خبر : 15437
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۵
نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

با استعانت و یاری از پروردگار متعال و منان و با حمایت مؤثر مجامع علمی و دانشگاهی، ارگان ها و سازمان ها “نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم” در تیرماه ۱۳۹۵ و توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز برگزار خواهد گردید. لذا باتوجه به اهمیت  موضوع […]

با استعانت و یاری از پروردگار متعال و منان و با حمایت مؤثر مجامع علمی و دانشگاهی، ارگان ها و سازمان ها “نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم” در تیرماه ۱۳۹۵ و توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز برگزار خواهد گردید. لذا باتوجه به اهمیت  موضوع و نقش سازنده علوم و صنایع غذایی و همچنین تغذیه مناسب و سالم در جامعه، از کلیه مسئولین، متخصصین ، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران انتظار می رود تا با ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی خود در راستای ارتقای سطح علمی این حوزه و در نهایت افزایش بهره وری و نهایتا توسعه همه جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.

در طی سال­های اخیر همایش و کنفرانس های متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است؛ اما با توجه به اهمیت موضوع  علوم و صنابع غذایی و ضرورت این رشته موثر و کاربردی در کشور، سازمان و کمیته برگزاری این کنفرانس برآن شد تا با هدف ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردها و یافته های پژوهشی و علمی صاحب نظران، پژوهشگران و دست‌اندرکاران و اندیشمندان کنفرانس فوق را برگزار نماید.

لذا از کلیۀ علاقه‌مندان و صاحب نظران دعوت می گردد تا با ارسال یافته‌های اصیل علمی و پژوهشی خود در برگزاری هر چه بهتر این کنفرانس مشارکت فعال داشته باشند.

محورهای اصلی
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
روش های نوین پایش کیفیت آموزش، رسانه و سلامت غذا
ایمنی مواد غذایی گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
فرآورده های غذایی ارگانیک میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی کاربرد ضایعات مواد غذایی
نانو فناوری در صنایع غذایی مواد نگهدارنده طبیعی
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی روشهای کاهش بکارگیری افزودنی¬هاوموادنگهدارندهمصنوعیدرمحصولاتغذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
بسته بندی در صنایع غذایی بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
فرآوری پسماندهای کشاورزی روش¬هایارزیابیمیزانآلودگیمواداولیه
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
نقش مدیریت در صنایع غذایی جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی تغذیه در بارداری
بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی محور آزاد
محورهای فرعی
زراعت و اصلاح نباتات باغبانی
گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته شیلات و منابع طبیعی
علوم دامی سایر محورهای مرتبط با موضوع کنفرانس

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=15437

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.