• امروز : شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 12 - شوال - 1445
  • برابر با : Saturday - 20 April - 2024
1

استفاده بهینه آب از محوری ترین اهداف وزارت جهاد کشاورزی است

  • کد خبر : 13528
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵
استفاده بهینه آب از محوری ترین اهداف وزارت جهاد کشاورزی است

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت گفت: استفاده بهینه و درست آب در بخش کشاورزی از محوری ترین اهداف این وزارتخانه به شمار می رود. به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا، عباس کشاورز افزود: برای مقابله با کم آبی در کشور بسته ای فنی برای مصرف بهینه آب در […]

chah_ab_tolombe_3معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت گفت: استفاده بهینه و درست آب در بخش کشاورزی از محوری ترین اهداف این وزارتخانه به شمار می رود.
به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا، عباس کشاورز افزود: برای مقابله با کم آبی در کشور بسته ای فنی برای مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی تهیه شده که مدیریت تقاضا، احیای طبیعت و حفظ محیط زیست در آن لحاظ شده است .
وی با بیان اینکه مقابله با کم آبی نباید تنها بر دوش دولت باشد و اقشار مختلف جامعه برای حل این بحران باید مشارکت داشته باشند، گفت: توجه به امر بهره وری امروزه نیاز ما در مصرف آب در تمام بخش ها به ویژه کشاورزی است که به دلیل پایین بودن تکنولوژی در کشور ما نسبت به کشورهای پیشرفته بازده آن نیز کم است.
کشاورز با بیان اهمیت بهینه کردن مصرف آب در حوضه دریاچه ارومیه افزود: موضوع مدیریت مصرف آب در اراضی حاشیه دریاچه ارومیه یکی از اهداف وزارتخانه های جهاد کشاورزی و نیرو است.
وی اضافه کرد: برنامه ما حفظ همزمان کشاورزی در منطقه و در کنار آن تلاش برای احیای دریاچه ارومیه است.
معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به کشت چغندر قند در نزدیک به ۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: آذربایجان غربی یکی از مناطق مستعد برای کشت این محصول است و بنابراین باید از آن حمایت های لازم را داشته باشیم.
کشاورز یافتن راهکاری برای کاهش مصرف آب در کنار کشت چغندر قند را از برنامه های وزارت جهادکشاورزی عنوان کرد و گفت: محققان کشورمان طرحی را اجرا کرده اند که مصرف آب را کاهش می دهد که در صورت اجرای آن می توان مشکل کم آبی را برای کشت این محصول برطرف کرد.
وی همچنین از تغییر ارقام کشت شده در جنوب آذربایجان غربی نیز خبر داد و گفت: با جایگزینی این ارقام که از خارج از کشور وارد می شوند در آینده شاهد تاثیر گذاری آن در بخش کشاورزی این منطقه خواهیم بود.
کشاورز همچنین با تاکید بر مکانیزاسیون بخش کشاورزی در آذربایجان غربی گفت: باید با فراهم کردن تسهیلات لازم در مسیر افزایش بهره وری و مکانیزه کردن کشاورزی حرکت کرد.
آذربایجان غربی با یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت از قطب های مهم کشاورزی به شمار می رود و سالانه نزدیک به شش درصد از محصولات کشاورزی کشور را تولید می کند.
آذربایجان غربی با تولید سالانه بیش از ۱.۵ میلیون تن چغندرقند یکی از قطب های مهم تولید این محصول در کشور است.

لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=13528

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورت مشاهده پیام های غیر اخلاقی توسط پلیس فتا پیگیری میشه
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با موضوع باشد منتشر نخواهد شد.