به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) ؛ محمد حیدری گفت : در سال زراعی جاری ۱۰۰ هکتار از اراضی مستعد کشاورزی در شهرستان به کشت چغندر اختصاص داده شده.
حیدری ادامه داد: متوسط عملکرد شهرستان ۶۵ تن در هکتار است که پیش بینی میشود بیش از ۶هزار و ۵۰۰ تن چغندر قند در شهرستان تولید خواهد شد.
او با بیان اینکه چغندر قند یک محصول استراتژیک و اشتغال زا است گفت : کاشت این محصول در راستای کاهش وابستگی به شکر توصیه می شود.
وی ادامه داد: تاریخ کشت، عوامل زیان رسان، تغذیه، درجه حرارت، وضعیت بارندگی و الگوی کشت از عوامل موثر در تولید چغندرقند هستند و توجه به این موضوعات میتواند بهرهوری را در این حوزه افزایش دهد.
حیدری در پایان گفت : افزایش عملکرد محصولی که پس از چغندر کشت می شود، کاهش جمعیت علف های هرز و برخی از آفات و بیماری ها از مزایای کشت این محصول است که باید در الگوی کشت قرار داده شود.