به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی (IANN) ؛ علیرضا بصیری با اشاره به اینکه خشکسالی و بارندگی های سیل آسای اخیر از عوامل کاهش عملکرد تولیدی باغ های انجیر شهرستان نی ریز است، تصریح کرد: طغیان آفت کنه تارتن، نوسانات دمایی، وزش بادهای شدید و ایجاد اختلال در فعالیت زنبورهای گرده افشان نیز از دیگر دلایل این کاهش تولید است.
این مقام مسئول با بیان اینکه شهرستان نیریز یکی از قطب های تولید کننده انجیر استان فارس است، اظهار کرد: قریب به ۵ هزار هکتار از اراضی این شهرستان به انجیر اختصاص دارد که از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژهای است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز
پیشبینی کاهش ۷۰ درصدی انجیر نیریز
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز از شروع برداشت انجیر از باغ های دیم این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود با کاهش ۷۰ درصدی محصول این باغ ها ۱۵۰۰ تن انجیر برداشت شود.
لینک کوتاه : http://iann.ir/?p=31828
- ارسال توسط : محمدحسن حاجی زاده
- 73 بازدید
- بدون دیدگاه